Sunsystems Sunseal Black Out

0.00 €

Sunseal Black Out on MSE-ikkunoiden välitilaan asennettava kaihdin, jolla voidaan saavuttaa huonetilan pimennys. Alaslaskettuna tuotteella saavutetaan täysin tiivis pinta ikkunoiden välitilaan. Sunseal Black Out kaihtimen pimennyskangas kulkee ikkunan välitilaan asennettavassa sivukanaalissa. Tuotteella saavutetaan tehokas huonetilan pimennys sekä estetään tutkitusti (VTT) lämpöenergian karkaamista ikkunoista eli parannetaan ikkunoiden U-arvoa. Tehokkaiden Sunseal-aurinkosuojatuotteiden avulla voidaan siis säädellä ikkunan g-arvoa ja U-arvoa tarpeen mukaan!

Sunseal-aurinkosuojat toimivat omalla virtalähteellään, jolloin ikkunoihin ei tehdä reikiä eikä sähkötöitä tarvita. Yhdellä kaukosäätimellä voidaan esimerkiksi ohjata 16 eri kaihdinta tai kaihdinryhmää. Suurempiin kiinteistöihin tai toimistorakennuksiin on mahdollista tehdä oma ohjausjärjestelmä. Monipuoliset Sunseal-tuotteet ovat myös liitettävissä rakennuksen olemassa olevaan ohjausjärjestelmään.

  • Täydellinen pimennys (lähes 100%)
  • Parantaa ikkunan U-arvoa (kangas tiivistää ikkunaa)
  • Helppo ja yksinkertainen asennus (ei reikiä, tankoja tai nuppeja ikkunoihin)
  • Turvallinen asennus ja käyttö (ei roikkuvia naruja)
  • Ei rasita julkisivua (ikkunapinnan takana)
  • Pitkäikäinen ja lähes huoltovapaa (suojassa käyttäjältä ja ulkoilmalta)
Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.