Sunsystems Sunseal Lift

0.00 €

Sunseal-kaihtimet on moottoroidun version lisäksi saatavana nyt myös käsikäyttöisenä.

Käsikäyttöisessä Sunseal-kaihtimessa on Lift-turvamekanismi, joka sisältää Lift nostonarun integroidulla säätömekanismilla. Kevytkäyttöisen ja lapsiturvallisen Lift-mekanismin ansiosta Sunseal-kaihdinta voidaan nostaa ja laskea tarpeen mukaan portaattomasti. Nostonaru lukitaan pyörättämällä naru lukitusosan ympärille.

Uusi käsikäyttöinen Lift-mekanismi on moottorikäyttöistä sisartaan edullisempi, mikä tuo huipputehokkaat SunSeal-kaihtimet nyt kaikkien ulottuville. Sunseal Lift -mekanismilla varustetut Screen ja DimOut -kaihtimet on saatavana lähes kaikkiin MSE-ikkunoihin. Kaihdin asennetaan siisitisti ikkunoiden välitilaan, jossa aurinkosuoja on tehokkaimmillaan.

Sunsystems

http://www.sunsystems.fi

UK Sunsystems Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.