Sunsystems Sunseal Screen

0.00 €

Sunseal on uusi, huippulaatuinen auringonsuoja, jolla saavutetaan erittäin tehokas auringonsuojaus sisätiloihin. Uudet ja lähes huoltovapaat Sunseal Screen ja Sunseal Black Out -kaihtimet toimivat yksin tai yhdessä ikkunoiden välitilassa. Yhdessä käytettynä saat vapauden valita milloin tarvitset vain auringonsuojausta ja milloin myös pimennystä. Sunseal on nykyaikainen ja energiatehokas vaihtoehto sälekaihtimille.

Sunseal Screen on MSE-ikkunoiden välitilaan asennettava kaihdin, jolla voidaan saavuttaa jopa 95% aurinkoenergian torjunta, peittämättä maisemaa ja pimentämättä tilaa.  Ikkunoiden välitilaan asennettava screenkaihdin on lähes yhtä tehokas kuin ikkunan ulkopuolelle asennettavat auringonsuojat ja selkeästi tehokkaampi kuin sälekaihdin. Sunseal Screen -kaihtimen tarkoituksena on poistaa mahdollisimman tehokkaasti auringon tuottamaa lämpösäteilyä kuitenkaan vähentämättä liiaksi luonnollista valoa sisätilassa. Selektiivilasista tai ikkunakalvosta poiketen, tehokkaiden Sunseal Screen -kaihtimien avulla voidaan säädellä ikkunan g-arvoa tarpeen mukaan.

  • Ulkopuolelle asennettavan auringonsuojan teho (suodattaa jopa 95% aurinkoenergiasta)
  • Ei peitä maisemaa (läpinäkyvä kangas)
  • Helppo ja yksinkertainen asennus (ei reikiä, sähkötöitä, tankoja tai nuppeja ikkunoihin)
  • Turvallinen asennus ja käyttö (ei roikkuvia naruja, hirttäytymisvaaraa)
  • Ei rasita julkisivua (ikkunapinnan takana)
  • Pitkäikäinen ja huoltovapaa (suojassa käyttäjältä ja ulkoilmalta)

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.