Sunsystems Tess -screenkaihtimet 140/440

0.00 €

Sunsystems Tess-screenkaihtimet on varustettu patentoidulla kankaan kiristysmekanismilla. Screenkaihtimet voidaan asentaan sekä vaakatasoon että pystysuoralle pinnalle. Tess – screenkaihdin on aina moottorikäyttöinen ja siihen voidaan yhdistää radio-ohjaus.

Sekä ulko- että sisäpuolelle asennettavat Tess -screenkaihtimet estävät kuuman ilman leviämisen sisätiloihin. Tehokkaat screenkaihtimet suodattavat ja säätelevät auringonvaloa, mutta säilyttävät silti näkymän sisältä ulos. Tess screenkaihtimet voidaan valmistaa joko Soltis screen-kankaasta tai vaikka markiisin 100% akryylikankaasta.

  • Tess 100 – on sisäpuolelle tarkoitettu screenkaihdin. Yhdellä kaihtimella pystytään suojaamaan jopa 18 m2 ala.
  • Tess 440 – screenkaihdin on suunniteltu käytettäväksi lasin tai ikkunan ulkopuolelle. Yhdellä Tess 440 -screenkaihtimella voidaan kattaa 16 m2 alue.

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.