Sunsystems TM 500 kangaspalkilla

0.00 €

TM500-sarjan terassimarkiiseihin on saatavana markiisin keskellä kulkeva koko markiisin levyinen kangaspalkki, jonka ansiosta kankaaseen ei pääse muodostumaan pussia vaan kangas pysyy tiukemmalla koko leveydellään. Keskipalkki antaa markiisille erilaisen ilmeen, mutta myös vakautta ja ryhtiä. Keskipalkkimarkiisi suojaa samalla paremmin matalalta paistavilta ilta- ja aamuauringoilta.

Keskipalkkimarkiisi antaa myös enemmän tilaa markiisin alle. Normaalisti markiisi tulee aina kaltevassa kulmassa seinästä ulospäin mutta keskipalkkimarkiisi kaltevoituu vasta keskipalkin kohdalta. Keskipalkki myös tukee koko markiisia huomattavasti paremmin kuin normaalimalli ja antaa paremman vesikuorman keston perusmalliin verrattuna. Keskipalkkimarkiisi on kaikinpuolin ryhdikkäämpi ja tukevampi markiisi.

Myös keskipalkilla varustettu TM500-terassimarkiisi pitää markiisikankaan erittäin kireänä kestävillä Dyneema®-nauhalla varustettujen nivelvarsien avulla ja sitä on saatavana perinteisillä Classic-päädyillä tai pyöristetyillä Design-päädyillä. Lisävarusteina on saatavana esimerkiksi rullautuva etukangas. TM500-terassimarkiisien maksimiulottuma on jopa 4,0 metriä ja yhden markiisin maksimileveys on 7,0 metriä (sarjaan kytkettynä 15,0m).

TM500-terassimarkiisit voidaan avata ja sulkea joko perinteisellä veivillä tai helppokäyttöisellä kauko-ohjattavalla moottorilla. Moottoroitu markiisi voidaan lisäksi yhdistää täysin automaattiseen ohjaukseen, joka säätelee markiisia auringonvalon ja tuuliolosuhteiden mukaan. Auringon paistaessa markiisi avautuu pitääkseen terassin lämpötilan sopivan viileänä. Liian voimakkaalla tuulella terassimarkiisi vetäytyy kiinni suojellakseen itseään. Mitä suurempi terassimarkiisi on, sitä suositellumpaa moottorikäyttö on.

Sunsystems-terassimarkiisit valmistetaan aina 100% akryylikankaalla. Kaikki käytössä olevat markiisikankaat on valmistettu jo kuituvaiheessa värjätystä langasta. Kuituvärjäyksen ansiosta kankaan värit säilyttävät raikkaat sävynsä pitkään. Laadukas pintakäsittely tekee markiisikankaasta itsepuhdistuvan ja takaa kankaalle likaa ja hometta hylkivän teflon-pinnan. Laajasta valikoimasta löytyy yli 100 eri kangasvaihtoehtoa.

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.