Sunsystems Vivista – parvekemarkiisi

0.00 €

Vivista- parvekemarkiisi on pystysuoraan kulkeva markiisi. Vivistaa käytetään aurinkosuojana parvekkeilla sekä korkeissa ikkunoissa ja myös esimerkiksi grillikatoksissa. Kiristettävät sivuohjausvaijerit estävät tehokkaasti kankaan heilumisen tuulessa ja toimii osittain myös tuulensuojana. Vivista – parvekekaihdin on asennettavissa niin kattoon kuin seinään.

Kankaana parvekemarkiisissa voidaan käyttää joko normaalia markiisikangasta tai reikäistä screenkangasta, jolloin näkyvyys ulos säilyy. Esimerkiksi Soltis screen -kankaat soveltuvat erinomaisesti Vivista -parvekemarkiisiin.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ulvilan Kaihdin Oy

http://www.sunsystems.fi

Ulvilan Kaihdin Oy on Suomen suurimpia aurinkosuojien valmistajia. Sunsystems on keskittynyt erityisesti energiatehokkaisiin aurinkosuojiin sekä niiden ohjausjärjestelmiin, ja yritys on myös mukana Energiatehokas koti -kampanjassa. Laaja tuotevalikoima tarjoaa paljon erilaisia mahdollisuuksia auringonsuojaukseen ja samalla myös sisustamiseen. Tunnettuja Sunsystems-aurinkosuojia myydään ympäri Suomen. Yritys on sekä valmiiden ratkaisujen toimittaja että aurinkosuoja-alan tuotteiden ja materiaalien tukkukauppa.