svedbergs Fasett Suihkukaappi 80×90

1753.00 €

Fasett suihkukaappi 80×90 cm sis. suihkuhanan.

Muutamia etuja:
-Ovi liukuu hiljaisesti ja kevyesti jousitettujen ja kuulalaakeroitujen pyörästöjen ansiostakahdeksan pyörää yhdessä ovessa!
-Jousitetut pyörästöt alhaalla helpottavat oven irrotusta alareunasta puhdistuksen ajaksi.
-Ovilasissa on kaksi alumiiniprofiilia, kummallakin puolen omansa, joten liukuovi on vakaa ja stabiili. Profiilissa on integroitu vedin.
-Mora Armatur hana erityisen helppokäyttöisin säätimin, testattu ja hyväksytty Reumatikerförbundetin toimesta (Ruotsin Reumaliitto). Säätimistä saa paremman otteen myös saippuaisilla sormilla.
-Hana tasaa paineen- ja lämpötilanvaihteluita.
-Aina kaksi suihkuvaihtoehtoa, käsisuihku (säätömahdollisuus korkeussuunnassa) ja kattosuihku (sadesuihku).
-Helppoirrotteinen sokkeli, puhdaslinjainen hanapaneeli, lasinen hylly ja pyörät suihkualtaan alla helpottavat siivousta.
-Esiliimatut profiilit laseissa takaavat helpon ja nopean asennuksen.
-Liukuovi – täydellinen pieniin kylpyhuoneisiin.

Lasivaihtoehdot: Kirkas, savu tai chinchilla.
Profiilivaihtoehdot: Valkoinen tai grafiitinharmaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Svedbergs

http://www.svedbergs.fi/

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Yksi etu Svedbergsin toimituksissa on, että kaikki tuotteet saa yhdeltä ja samalta toimittajalta. Koko kylpyhuone saapuu kotiisi samalla kertaa. Se tarkoittaa myös, että materiaalit, värit ja toiminnot sopivat yhteen.