Svedbergs Joy Alaosa 105 oikea

2084.00 €

Joy alaosa 105 oikea valumarmoriallastasolla.
Joy sarjassa riittää säilytystilaa niin pienille kuin suuremmillekin tavaroille. Pienet tavarat ylälaatikkoon, isommat alalaatikkoon, johon saa myös pistorasian. Uusi push open
-toiminto ilman vetimiä luo puhtaan, arvokkaan vaikutelman, mikä on luonteenomaista Joy sarjalle. Värivaihtoehdot ovat vaalea tammi, musta ja valkoinen ja valumarmoriallastasot saa väreissä valkoinen, matta valkoinen ja grafiitinharmaa. Joy toimitetaan valmiiksi kasattuna.

  • Allas sisältyy alaosan hintaan
  • Saatavana useita eri allasvaihtoehtoja
Jaa sosiaalisessa mediassa

Svedbergs

http://www.svedbergs.fi/

Svedbergs perustettiin vuonna 1920 ja on vuodesta 1962 lähtien valmistanut kylpyhuonetuotteita. Tänään yritys on Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa ja on noteerattu Tukholman pörssissä. Tuotekehitys ja valmistus tapahtuvat pääosin omassa tehtaassa Dalstorpissa. Käsitteellä Täydellinen kylpyhuoneesi markkinoidaan laajaa valikoimaamme, joka sisältää kylpyhuonekalusteet, ammeet, suihkut, hanat, WC-istuimet, valaisimet, pyyhekuivaimet ja SPA-malliston. Kaikki kylpyhuonekalusteet toimitetaan valmiiksi kasattuina. Yksi etu Svedbergsin toimituksissa on, että kaikki tuotteet saa yhdeltä ja samalta toimittajalta. Koko kylpyhuone saapuu kotiisi samalla kertaa. Se tarkoittaa myös, että materiaalit, värit ja toiminnot sopivat yhteen.