Tähtisaunat Classic-lauteet

Classic-laudemallistossa yhdistyvät upea muotoilu ja hienot yksityiskohdat. Classic on teknisesti rakenteeltaan hyvin samanlainen kuin Original, mutta muotoilultaan suoralinjainen ja kevyt. Runkorakenteen eroavaisuudet tulee täysin kiinteistä jalkarungoista, sekä jalkojen materiaalista. Hyvä vaihtoehto persoonalliseen sisustukseen.

Classicissa ylälauteen vakiosyvyys on 540mm. Emme suosittele syvempää esim 630mm laudemallia ulkonäöllisistä syistä. Laudemalleina on Suora, L-malli sekä U-Malli. Selkänoja on suunniteltu tukemaan ergonomisesti ristiselkää. Selkänojan kulma on 15 astetta.

Classic-laudetta saa seuraavilla materiaaleilla:

  • 88x28mm Lämpöhaapa
  • 90x26mm Tuija
Jaa sosiaalisessa mediassa

Tähtisaunat

http://www.tahtisaunat.fi/

Tähtisaunat on vuonna 2001 perustettu yritys joka valmistaa ja toimittaa saunat "Löylykauha käteen"-periatteella. Saunapaketit kootaan korkealaatuisista Vellamo-lauteista, Magnum-kiukaista ja Cariitti-kuituvaloista. Saunat suunnitellaan ja toteutetaan yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja pohjapiirrustusten mukaisesti parhaista materiaaleista.

Olemme suomalainen Avainlippu ja Desing From Finland tunnustukset saanut yritys. Teemme lauteet Hollolassa 100% suomalaisena käsityönä.