TEMAL Mondo MKL6545

950.00 €

Mondo-sarjan tunnistaa viistekulmaisista allastasoista. Kaluste soveltuu erinomaisesti pieniinkin kylpyhuoneisiin. Mondossa yhdistyvät monipuolisuus ja kaareva muotokieli. Sarjan suuren suosion salaisuus on tilaa säästävä muotoilu, runsas laskutila ja korkea laatu.

Sarjassa on kuusi vakioväriä: valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, musta, harmonia, grafiitinharmaa ja vaalea tammi. Lisäksi erikoisvärinä on korkeakiiltoinen tumma saarni.

Mondo-kalusteet toimitetaan aina rungot koottuina mallista riippuen leveyksissä 55-120 cm ja syvyysmitoissa 30–50 cm viiden sentin välein.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Temal

http://www.temal.fi/

Temal Oy on Pohjoismaiden johtava emaloitujen saniteettituotteiden ja julkisivulevyjen valmistaja. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on yksityinen perheyhtiö, joka jatkaa Wärtsilän ja Hackmanin jo 1910-luvulla alkanutta emalointitoimintaa. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kylpyhuonekalusteita ja pesuallasratkaisuja viiden sentin välein. Pitkälle viety erikoistuminen, itse valmistamamme pesualtaat, kalustekaapit ja valaisimet mahdollistavat sen, että jokaisesta tuotteesta löytyy "se jokin". Emaloidut pesualtaat ovat viiden sentin konseptimme perusta. Kalustetehtaamme varmistaa toimivan konseptin. Temalin julkisivulevyt soveltuvat luoviin ratkaisuihin, tarjoavat laajan värivalikoiman sekä ovat yhdistettävissä eri materiaaleihin ja muotoihin kohtuuhintaan myös pitkällä aikavälillä.