TEMAL Ronja classic ACL6042

960.00 €

Ronja-sarjan uusin tulokas on uhkea RonjaClassic-allaskaappi kahdella aaltomaisella laatikolla. Uutuudella on kaikki klassikon tunnusmerkit. Kokonaan ulostulevat pehmeästi pyöristetyt laatikot tarjoavat runsaasti säilytystilaa sekä antavat kalusteelle dynaamisen muotokielen.

Ronja-sarjassa on neljä vakioväriä: valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, musta ja grafiitinharmaa. Lisäksi erikoisvärinä on korkeakiiltoinen tumma saarni.

Ronja-sarjan kalusteet toimitetaan aina rungot koottuina 5 cm välein leveyksissä 55–120 cm ja eri syvyysmitoissa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Temal

http://www.temal.fi/

Temal Oy on Pohjoismaiden johtava emaloitujen saniteettituotteiden ja julkisivulevyjen valmistaja. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on yksityinen perheyhtiö, joka jatkaa Wärtsilän ja Hackmanin jo 1910-luvulla alkanutta emalointitoimintaa. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kylpyhuonekalusteita ja pesuallasratkaisuja viiden sentin välein. Pitkälle viety erikoistuminen, itse valmistamamme pesualtaat, kalustekaapit ja valaisimet mahdollistavat sen, että jokaisesta tuotteesta löytyy "se jokin". Emaloidut pesualtaat ovat viiden sentin konseptimme perusta. Kalustetehtaamme varmistaa toimivan konseptin. Temalin julkisivulevyt soveltuvat luoviin ratkaisuihin, tarjoavat laajan värivalikoiman sekä ovat yhdistettävissä eri materiaaleihin ja muotoihin kohtuuhintaan myös pitkällä aikavälillä.