Temal Säilytysratkaisu

0.00 €

Olemme säilytysratkaisujen markkinajohtaja – meiltä löydät korkeita ja puolikorkeita kaappeja sekä säilytyskoreilla, hyllyillä että pyykkikoreilla 5 cm välein kasvavissa syvyys- ja leveysmitoissa 30–50 cm. Tarjolla yli 350 erilaista vaihtoehtoa – jotakin toimivaa jokaiseen tilaan.

Vuoden 2013 uutuus on VerySmart-säilytysjärjestelmä kääntää säilytyksen päälaelleen ja tarjoaa korkeisiin kaappeihimme 5 cm välein kasvavin syvyysmitoin sopivan säilytysjärjestelmän, joka kaapista ulos vetämällä antaa jopa 67 henkaripaikkaa ja tuplaa näin kaappisi säilytystilan.

Temal

http://www.temal.fi/

Temal Oy on Pohjoismaiden johtava emaloitujen saniteettituotteiden ja julkisivulevyjen valmistaja. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on yksityinen perheyhtiö, joka jatkaa Wärtsilän ja Hackmanin jo 1910-luvulla alkanutta emalointitoimintaa. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kylpyhuonekalusteita ja pesuallasratkaisuja viiden sentin välein. Pitkälle viety erikoistuminen, itse valmistamamme pesualtaat, kalustekaapit ja valaisimet mahdollistavat sen, että jokaisesta tuotteesta löytyy "se jokin". Emaloidut pesualtaat ovat viiden sentin konseptimme perusta. Kalustetehtaamme varmistaa toimivan konseptin. Temalin julkisivulevyt soveltuvat luoviin ratkaisuihin, tarjoavat laajan värivalikoiman sekä ovat yhdistettävissä eri materiaaleihin ja muotoihin kohtuuhintaan myös pitkällä aikavälillä.