TEMAL Trend STS9050

1385.00 €

Tyylivarmat Trend-kalusteet ovat 5 cm-konseptimme lippulaiva. Kalusteet venyvät ja joustavat jokaisen kylpyhuoneen mittoihin. Yksistään allaskaapista on olemassa yli 1.200 erilaista vaihtoehtoa – mikä on sinun mittasi?

Toimitamme Trend-kalusteet rungot koottuina 5 cm välein leveysmitoissa 40–160 cm ja syvyysmitoissa 30–50 cm mallista riippuen.

Sarjassa on kuusi vakioväriä: valkoinen, korkeakiiltoinen valkoinen, musta, harmonia, grafiitinharmaa ja vaalea tammi. Lisäksi erikoisvärinä on korkeakiiltoinen tumma saarni.

Temal

http://www.temal.fi/

Temal Oy on Pohjoismaiden johtava emaloitujen saniteettituotteiden ja julkisivulevyjen valmistaja. Vuonna 1994 perustettu yhtiö on yksityinen perheyhtiö, joka jatkaa Wärtsilän ja Hackmanin jo 1910-luvulla alkanutta emalointitoimintaa. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme kylpyhuonekalusteita ja pesuallasratkaisuja viiden sentin välein. Pitkälle viety erikoistuminen, itse valmistamamme pesualtaat, kalustekaapit ja valaisimet mahdollistavat sen, että jokaisesta tuotteesta löytyy "se jokin". Emaloidut pesualtaat ovat viiden sentin konseptimme perusta. Kalustetehtaamme varmistaa toimivan konseptin. Temalin julkisivulevyt soveltuvat luoviin ratkaisuihin, tarjoavat laajan värivalikoiman sekä ovat yhdistettävissä eri materiaaleihin ja muotoihin kohtuuhintaan myös pitkällä aikavälillä.