Tiitus Högglift -lavaporrashissi (kattohissi)

Tiitus HöggLift -lavaporrashissi (kattohissi) on erinomainen ratkaisu silloin, kun portaaseen ei voida asentaa askelmiin tai seinään kiinnitettävää ”normaalia” lavaporrashissiä esim. välitason ovien takia tai alatasolla ei ole tilaa hissin laskeutua.

Tiitus HöggLift -lavaporrashissi mahdollistaa siirtymisen myös ”oven läpi” tilasta toiseen.

 

 

Jaa sosiaalisessa mediassa

Seniorihissit.fi

https://seniorihissit.fi/

Seniorihissit.fi on hissiseniori Pekka Pihlajan v. 1996 perustaman Pihlajat Yhtiöt Oy:n (Y-tunnus 1045047-8, entinen Hissipörssi Oy) aputoiminimi. Suomalaisomisteinen Pihlajat Yhtiöt Oy on seniorihissien uranuurtaja Suomessa ja toimittanut ylivoimaisesti eniten seniorihissejä Suomeen.

Seniorihissit.fi:n porras- ja pystyhissivalikoima on ylivoimaisesti Suomen suurin ja monipuolisin, sillä tarkoituksemme on toimittaa kuhunkin paikkaan käyttäjän kannalta paras ratkaisu, mikä ei onnistu, jos tarjottavana on vain muutama tyyppi.

Seniorihissit.fi tuo maahan, myy ja markkinoi pääasiassa Barduva-, Extrema-, Lehner-, MSW- ja ThyssenKrupp Access -hissejä sekä erikoisempia Hydrolift-, Högg Liftsysteme -, Partille Hiss - ja TechLift-hissejä, jotka yhdessä muodostavat Tiitus-tuoteperheen.