MAINOS

Tiitus Scala -resiina-/lavaporrashissi

Tiitus Scala -resiinahissi on mielekäs ratkaisu omakoti- ja rivitalojen sekä vapaa-ajan asuntojen ulkoportaisiin, kun tasonostimelle ei ole tilaa tai portaaseen ei voi asentaa normaalia lavaporrashissiä portaan huonokuntoisuuden vuoksi tai alatasolle ei voi asentaa paria kannatintolppaa routivan maaperän vuoksi.

 

  • maksimi kuorma 300 kg
  • lavakoko 800 x 1250 mm, portaan minimileveys 1140 mm
  • sähkösyöttö 1 x 230 V, 10 A
Jaa sosiaalisessa mediassa

Seniorihissit.fi

https://seniorihissit.fi/

Seniorihissit.fi on hissiseniori Pekka Pihlajan v. 1996 perustaman Pihlajat Yhtiöt Oy:n (Y-tunnus 1045047-8, entinen Hissipörssi Oy) aputoiminimi. Suomalaisomisteinen Pihlajat Yhtiöt Oy on seniorihissien uranuurtaja Suomessa ja toimittanut ylivoimaisesti eniten seniorihissejä Suomeen.

Seniorihissit.fi:n porras- ja pystyhissivalikoima on ylivoimaisesti Suomen suurin ja monipuolisin, sillä tarkoituksemme on toimittaa kuhunkin paikkaan käyttäjän kannalta paras ratkaisu, mikä ei onnistu, jos tarjottavana on vain muutama tyyppi.

Seniorihissit.fi tuo maahan, myy ja markkinoi pääasiassa Barduva-, Extrema-, Lehner-, MSW- ja ThyssenKrupp Access -hissejä sekä erikoisempia Hydrolift-, Högg Liftsysteme -, Partille Hiss - ja TechLift-hissejä, jotka yhdessä muodostavat Tiitus-tuoteperheen.