TYCO Rakennuslevy

0.00 €

TYCO rakennuslevyn sisällä on puristettu polystyreenivaahto (XPS). Vesitiiviin vaahtoytimen kummallakin puolella on lasikuitukangas- ja polymeerisementtipinnoite, joka tekee levystä jäykän ja kestävän.

Levyn pinta on sellaisenaan valmis laatoitettavaksi. Levy on vesitiivis, kevyt ja helppo asentaa. Yleiseen kipsilevy ja vesieriste -yhdistelmään verrattuna se on helpompi- ja nopeampi sekä siten aikaa ja rahaa säästävä ratkaisu. TYCO rakennuslevy sopii ihanteellisesti kylpyhuoneisiin, höyrysaunoihin, uima-altaisiin ja perustusten vesieristykseen.

TYCO rakennuslevy on asennettavissa, useisiin erilaisiin alustoihin ja rakenteisin. Se on tarkoitettu lähinnä väliseinien rakentamiseen ja vesieristykseen, erimuotoisten suihkukaappien tai höyrysaunojen istuintasojen tekemiseen sekä työtasojen tai hyllyjen rakentamiseen. Se soveltuu myös kylpyhuonelattian vesiersitykseen ja suoraan lattialämmityselementin alle, estääkseen lämmön siirtymistä alaspäin. Rakenteensa ansiosta TYCO rakennuslevy on myös, lämmöneristävä ja se muodostaa höyrysulun.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tyco Europe Oy

http://www.tyco.fi/

Markkinoimme TYCO -tavaramerkin alla valmistettavia rakennusmateriaaleja Ruotsissa, Suomessa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa. Markkinoinnin lisäksi panostamme tuotekehitykseen sekä valmistuotteiden (esim. höyrysaunojen istuintasot tai suihkukaapit) valmistukseen. Nopeus, joustavuus ja luovuus ovat nuoren mutta kokeneen miehistömme työn tunnusmerkkejä.