Uimari Isoallas

0.00 €

Allas upotettuna tai maan pinnalla ei tarvitse maatäyttöä kuten esim betonialtaat.Tällanen allas on paljon lämpimämpi ja taloudellisempi, kun auringon ja ilman lämmönvaikutus kohdistuu myös altaan seinämiin.

Allas on 1.32 m syvä.Rakenteet ovat Galvanoitua, epoksikäsiteltyä terästä, jossa on kaunis kuvio.Allaspakettiin kuuluu todella riittävä hiekkasuodatin, pumppu ja tikkaat ym. ON TÄRKEÄ,ETTÄ ALLAS ON PUHDAS. Siksi isoihin altaisin sisältyy reilun kokoinen suodati ja pumppu 750W ( 1 hp). Desing laatu ja hinta parhaassa suhteessa.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uimari

http://www.uimari.net/

Meillä on allasvaihtoehtoja, jotka sopivat jokaisen tarpeeseen. Ennen kaikkea tarjoamme tasokkaita altaita kaikille sopivaan hintaan. Meillä on rahoitusvaihtoehto, joka helpottaa altaan hankintaa. Rakentamalla altaan esim. ulkoterassin yhteyteen, nousee kiinteistösi arvo ja asumisviihtyvyys. Uima-altaan hoitaminen ei ole vaikeaa. Meiltä löydät useimmat tarvikkeet mitä tarvitset. Uimari.net uima-altaat ovat soveltuvia meidän pohjoiseen ilmastoon. Allasta ei tarvitse purkaa talveksi. Jos sinulla on kysymyksiä altaastasi, tarjoaa Uimari oy asiantuntevan vastauksen nopeasti. Me myymme eniten altaita tässä kategoriassa koko Skandinaaviassa. Me tiedämme, että rakentamamme idea pitää, sen voi todistaa tuhannet asiakkaamme. Ideamme on: Myydä hyviä tuotteita alimpaan mahdolliseen hintaan, altaita joilla on huolto ja takuu. Päästäksemme tähän, myymme uima-altaat suoraan tehtaalta ilman välikäsiä, suoraan asiakkaalle. Sitäpaitsi olemme leikanneet kaikki ylimääräiset kustannukset pois ja keskittäneet tarjonnan vain.