Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä

0.00 €

Järjestelmän kanavat ja osat valmistetaan polypropeenista, joka on kestävä muovimateriaali ilman korroosio-ongelmia. Kanavien ja osien sisäpinta on sileä ja antistaattista materiaalia, jolloin se ei kerää pölyä eikä likaa. Sileä sisäpinta on helppo puhdistaa, sillä kanavistossa ei ole poimuja tai koloja, joihin epäpuhtaudet kertyisivät.

Kaikki Uponor-ilmanvaihtokanavat toimitetaan työmaalle tulpattuina ja osat pussitettuina, jotta ne säilyisivät puhtaina järjestelmän käyttöönottoon asti. Tämä helpottaa myös tuotteiden varastointia työmaalla.

Tiivis ja hiljainen

Kanavien ja osien patentoitu liitostekniikka estää mahdollisen kosteuden pääsyn talosi rakenteisiin. Ylimääräisiä popniittejä tai ruuveja ei tarvita. Tiiviit liitokset, pyöreät kulmat, kanaviston sileä sisäpinta ja tehokkaat äänenvaimentimet tekevät Uponor-ilmanvaihtojärjestelmästä hiljaisen. Järjestelmän hiljaisuus lisää kotisi viihtyvyyttä ja asumismukavuutta.

Helppo ja turvallinen asennus

Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä on helppo ja nopea asentaa, sillä asennukseen ei tarvita erikoistyökaluja. Esimerkiksi kanavat voidaan katkaista sopivan mittaisiksi käsisahalla. Myöskään tulitöitä ei tarvita, jolloin asennusaikainen tulipalonvaara on vähäinen. Polypropeenin hyvä kestävyys antaa myöten pienet kolhut asennustiloissa, sillä muoviin ei synny lommahduksia.

Uponor-ilmanvaihtojärjestelmä on kehitetty ainoana Suomessa yhdessä Allergia- ja Astmaliiton kanssa ja on parhaaseen M1-puhtausluokkaan kuuluva järjestelmä.

Lisätietoja Uponor-ilmanvaihtojärjestelmästä >