Uponor-käyttövesiratkaisut

0.00 €

Uponor komposiittijärjestelmä

Uponor-komposiittijärjestelmä

Uponorin komposiittiputki on monikerroksinen muoviputki, jota löytyy sekä valkoisena että kromin värisenä. Komposiittiputkea käytetään pinta-asennettuna käyttövesi- ja lämmitysputkistoissa sekä lämmönjakohuoneen putkituksissa. Uponor-komposiittiputki kestää hyvin kaikkia vesilaatuja ilman korroosioriskiä. Uponor-komposiittijärjestelmä sisältää kaikki asennuksessa tarvittavat osat, jotka on testattu yhdessä ja näin varmistettu osien yhteensopivuus.

Lue lisää Uponor-komposiittijärjestelmästä >

Uponor PEX-järjestelmä

Uponor PEX-järjestelmä

Vuototurvallisessa PEX-käyttövesijärjestelmässä talon kylmä ja lämmin käyttövesi johdetaan rakenteiden sisällä jakotukilta lopullisiin käyttökohteisiin ilman väliin tulevia liitoksia. PEX-putki on sujutettu suojaputken sisään ja mahdollinen putkivuoto tulee näkyviin suojaputkea pitkin jakotukille. PEX-putki voidaan tarvittaessa vaihtaa suojaputken sisältä.

PEX-putkea käytetään eniten uudiskohteissa, mutta sitä voidaan asentaa myös suuremman remontin yhteydessä esim. alas laskettuun kattoon tai uusittaviin seinärakenteisiin.

PEX-muovi on pitkäikäistä. Se kestää hyvin kaikkia juomavesilaatuja ilman korroosioriskiä. Sitä on asennettu käyttövesiputkeksi Suomessa jo yli 30 vuoden ajan, vuosittain n. 1,6 milj. metriä.

Lue lisää Uponor PEX-järjestelmästä >