Uponor-saunakaivo

0.00 €

Helppo ja edullinen valinta kesämökeille

Kesämökeilläkään ei enää saa laskea jätevesiä minne tahansa. Jos vedenkäyttö on vähäistä tai kantoveden-omaista, tärkeintä on huolehtia jätevesien imeytyksestä maaperään tai puhdistamoon ja siten estää niiden valuminen suoraan vesistöön.

Uponorin mökkituotteet tarjoavat edullisen ja helpon ratkaisun kesämökeille. Uponor-saunakaivo on saunan pesuvesille ja Uponor-mökkikaivo on keittiön talousjätevesille.

Jos mökillä on mm. suihku tai tiskikone, voidaan talousjätevedet käsitellä harmaavesisuodattimessa. WC-vedet johdetaan umpisäiliöön tai vaihtoehtoisesti käytetään kuivakäymälää.

Nämä mökkiratkaisut soveltuvat omatoimiselle mökin kunnostajalle – valmista syntyy helposti ja nopeasti. Valmiit tuotepaketit on helppo kuljettaa auton takakontissa tai peräkärryssä.

 

Pieni ja pirteä huolehtii saunasi pesuvedet

Mikäli saunamökilläsi vedenkäyttö on vähäistä, jätevesiratkaisuksi riittää pesuvesien johtaminen hallitusti maaperään. Uponor-saunakaivon 300 litran tilavuus riittää ottamaan vastaan hetkellisen isonkin joukon pesuvedet. Kevyt, vain 16 kg painava saunakaivo on helppo kuljettaa kaupasta mökille auton peräkonttissa tai -kärryssä. Saunakaivo toimitetaan asennusvalmiina pakettina puoliskot sisäkkäin. Lisäksi mukana ovat selkeät asennusohjeet.

Uponor-saunakaivon pohja on reijitetty kauttaaltaan, jotta imeytyskyky olisi mahdollisimman hyvä. Tosin saunakaivon ympärillä tulee olla helposti imevää maaperää, kuten hiekka- tai soramaata. Saunakaivo on erittäin helppohoitoinen ratkaisu. Se tarkistetaan kerran vuodessa ja sieltä poistetaan mahdollisesti kerääntyneet roskat ja hiukset. Jos samaan viemäriin yhdistetään mökin pesuvedet, on saunakaivon eteen asennettava mökkikaivo rasvaisia vesiä varten.

Lue lisää Uponor-saunakaivosta > 

Jaa sosiaalisessa mediassa