Uponorin eristetyt ja jäätymättömät putkistot

0.00 €

Uponor Lämmitysverkostot

Lämmitysverkostot

Hyvän putkijärjestelmän tunnistaa siitä, että se tarjoaa ammattimaisia ratkaisuja moniin eri käyttötarkoituksiin vain muutaman komponentin avulla. Lämmitysverkostoja varten suunniteltuja eristettyjä Ecoflex-putkia voidaan käyttää niin omakotitalon ja teknisen tilan välisissä kytkennöissä kuin laajempien rivitaloalueidenkin aluelämpöverkostoissa. Lämpö johdetaan paikallisesta lämpökeskuksesta rakennuksen sisään, jossa tehdään kytkentä rakennuksen sisäiseen lämmönjakojärjestelmään.

Lue lisää lämmitysverkosto järjestelmistä >

Uponor Lämpimän käyttöveden verkostot

Lämpimän käyttöveden verkostot

Uponorin eristetyt putkistot ovat turvallinen ratkaisu mihin tahansa kohteeseen, jossa lämmintä käyttövettä pitää kuljettaa rakennuksesta toiseen. Lämpimän käyttöveden Aqua-putkien tyypillisin käyttökohde on rivitalojen tai kytkettyjen omakotitalojen alueelliset lämpimän käyttöveden verkostot. Uponor Aqua putkea voidaan käyttää myös kylmälle käyttövedelle.

Vaihtoehtoinen ratkaisu lämmintä käyttövettä varten on neliputkinen Uponor Quattro, joka sopii lämmitysveden ja lämpimän käyttöveden kuljettamiseen. Kaksi virtausputkea on tarkoitettu lämmintä käyttövettä varten ja toiset kaksi lämmityskäyttöön. Uponor Quattro on optimaalinen ratkaisu omakotitalon ja teknisen tilan välisiin putkituksiin.

Lue lisää lämpimän käyttöveden järjestelmistä >

Uponor Jäätymättömät putkistot

Jäätymättömät putkistot

Eristetyt ja lämpökaapeleilla varustetut vesijohdot on tarkoitettu kohteisiin, joissa jäätymisvaara on olemassa. Lämpökaapelin ansiosta vesi pysyy sulana ja eriste pitää energiankulutuksen pienenä. Otetaan vesi sitten järvestä, kaivosta tai vesijohtoverkosta Uponor Supra kuljettaa sen jäätymättä ja veden laatua huonontamatta. Sulanapitokaapelin ansiosta kaivannot voivat olla hyvin matalia tai Supra putki voidaan jättää jopa maan päälle.

Lue lisää jäätymättömistä putkistoista >

Jaa sosiaalisessa mediassa