Vehasen Talot Perinneveha

0.00 €

Ryhdikkään näköinen talo, joka punaisena on kuin mummonmökki, vaaleanharmaana hieno huvila, sinisenä sievä esikaupunkitalo – monta tunnelmaa monelle erilaiselle perheelle.

Pohjaratkaisu on herttaisen tutun tuntuinen, sen selkeät huoneet antavat rytmin päivittäiseen elämään. Kelpo keittiössä on tilaa tehdä ruokaa, lukea läksyjä, piirustella ja aterioida pitkän kaavan mukaan. Olohuone avartuu todella tilavaksi, kun viereisen huoneen pariovet avataan. Talo on laajennettavissa toisen kerroksen viistokattoiseen tilaan joko heti tai myöhemmin – tarpeen mukaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Vehasen Talot Oy

http://www.vehasensaha.fi/

Vehasen Talot Oy on vahvassa suomalaisomistuksessa oleva hirsitalotehdas Salossa. Yrityksen omistajina ovat Metalliasennus Huuhka Oy, Markku Koski (Ojarannan Rakennus Oy), AKSOF Holding Oy, Kuljetusliike K. Jokinen Oy ja Perttu Huuhka (Pocadel Oy) Teemme suomalaisia hirsitaloja erilaisille ihmisille eri puolilla maailmaa. Talojemme lähtökohta on suomalainen puu ja sen hyvät ominaisuudet. Lopputuloksena on yksilöllinen, viihtyisä koti, sauna tai muu rakennus.