Westerbergs Smart pesuallaskaappi 490

249.00 €

Pienemmän kylpyhuoneen helmi. Smartryhmä luo yllellisyyden tunteen pieneenkin kylpyhuoneeseen. Johan Oscarssonin suunnitteleman kalusteen, joka sopii täydellisesti pieneen kylpyhuoneeseen. Ihastuttava Easy Clean-pinnoitteinen pesuallas. Pesuallaskaapissa fiksu säilytyshylly. Peilikaappi, jossa peili sisä- ja
ulkopuolella sekä siirrettävät, upeat läpikuultavan punaiset hyllyt. Saatavana killtävän valkoisena ja aitona oliivi-saarni -vanerina.

  • 475mm 565mm 332mm

Westerbergs

http://www.westerbergs.fi/

Jos mielessäsi on kysymyksiä tuotteistamme, ota ensisijaisesti yhteys jälleenmyyjään. Heidät on koulutettu tuntemaan tuotteemme, joten he osaavat vastata kysymyksiisi. Westerbergs on kuulunut 1.6.2005 lähtien Hafaan. Tämän Pohjoismaiden johtavan kylpyhuonealan konsernin liikevaihto on noin 400 miljoonaa kruunua. Pääkonttori sijaitsee Länsi-Göötanmaalla Skene Skogissa. Norjassa, Tanskassa ja Suomessa on tytäryhtiöt Westerbergsillä on Pohjoismaissa yli 600 jälleenmyyjää. Westerbergsin palveluksessa on noin 175 henkilöä Ruotsissa ja muissa Pohjoismaissa.