Wood-Group Mara pihavarasto (perinteinen malli)

0.00 €

Mara pihavaja on elementti rakenteinen ja helposti muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaan. Varaston pystytys on helppo ja nopea toteuttaa.

Tämä versio on ensisijaisesti tarkoitettu päätyovelliseksi malliksi, sivuoviversion hieman korkeampana löydät täältä
Vajan ovi voi olla normaali 80 cm:n levyinen käyntiovi tai sitten 80 cm + 40 cm:n levike. Myös pariovi 80 cm + 80 cm onnistuu.

Pihavaraston seinät ja lattia toimitetaan 80 cm levyisinä elementteinä, joten eri kokoiset varastot ovat helposti toteutettavissa.

Kuljetukset tapahtuvat pääsääntöisesti Kiitolinjan sopimuskuljetuksella ja rahti määräytyy toimituspaikan postinumeron perusteella.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Wood-Group

http://www.wood-group.fi/

Wood-Group on usean eri yrityksen tuotteiden markkinointiin keskittynyt sivusto. Olemme tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan monin eri tavoin. Yhteistyö on sekä tuotannollista että markkinoinnillista. Tällainen pienten yritysten "yhteen hiileen puhaltaminen" tuo kaikille etuja, joita yksin ei saa. Hyviä esimerkkejä tästä ovat sekä valmistusmateriaalien että kuljetusten kilpailutus yhteisvolyymilla. Asiakkaamme tietysti hyötyvät tästä edullisempien hintojen sekä rahditusten muodossa.