Wood-Group Pauli ulkovarasto

0.00 €

Pauli ulkovarastot ovat laaja valikoima elementtirakenteisia pihavarastoja. Ne ovat helposti muunneltavissa esim. ovi- ja ikkunaelementtien sijoituksen suhteen.

Voit valita montako ikkunaa haluat, ja mihin kohtaan. Lisäksi ovi voi olla joko päädyssä tai sivuseinällä. Ovi on normaalisti 80 cm:n levyinen käyntiovi + 40 cm:n levike.

Ulkovaraston seinät toimitetaan 120 cm:n levyisinä elementteinä, joten erilaiset muunnelmat asiakkaan tarpeen mukaan ovat toteutettavissa. Varastot voidaan toimittaa myös lämpöeristettävinä, tällöin ulkovuorilaudan alle on tuulensuojalevy asennettuna.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Wood-Group

http://www.wood-group.fi/

Wood-Group on usean eri yrityksen tuotteiden markkinointiin keskittynyt sivusto. Olemme tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuoden ajan monin eri tavoin. Yhteistyö on sekä tuotannollista että markkinoinnillista. Tällainen pienten yritysten "yhteen hiileen puhaltaminen" tuo kaikille etuja, joita yksin ei saa. Hyviä esimerkkejä tästä ovat sekä valmistusmateriaalien että kuljetusten kilpailutus yhteisvolyymilla. Asiakkaamme tietysti hyötyvät tästä edullisempien hintojen sekä rahditusten muodossa.