Yardmaster 1010GEYZ varasto, 8,1m²

880.00 €

Tässä Teille suosittu koko ja koontivalmis, reilun kokoinen pihavarasto kaikille pihan välineille, mökille, taloyhtiön käyttöön, rakennusliikkeille jne. Kaikki peltiosat kuumasinkittyä ja polttomaalattua peltiä. Vihertävät seinät, ovet ja katto hopean väriset.

Liukuovet 2 kpl, jotka voitte lukita riippulukolla. Oviaukko avattuna 122 cm, mahtuu helposti esim ajoleikkuri, mönkijä, mopot ja moottoripyörät ym. Vesikourut räystäissä keräävät talteen sadeveden, jonka voitte hyödyntää esim pihan kasvihuoneessa. 

Maalattu sisältä vaaleaksi ja ulkoa vaalean kevään vihreäksi. Korrosion kestävä pelti, jolle tehdas myöntää kymmenen vuoden ruostumattomuustakuun.

Tekniset tiedot: äärileveys 3,03 m, ääripituus 2,85 m, harjakorkeus 2,02 m. Sisä-pinta-ala 8,1 m².

Yardmaster on alansa kärkituote Suomessa. Sen laatuun olet taatusti tyytyväinen.

Kysy myös asennuspalvelua, soita Koskela 050 301 3380. Toimitus heti varastosta.

Talvihuolto mökin tai kodin varastolle: suosittelemme että lakaisette katon lumet alas silloin tällöin.

Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää!

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.