Yardmaster 106SL varasto, 5,1m²

970.00 €

Tässä tyylikäs varasto pihallenne, Yardmaster 106SL!

Seinät ja katto polttomaalattua teräspeltiä. Pelti on työstetty lautaseinän/lautapanelin näköiseksi. Varustuksena liukuovet 2 kpl, lukittavat riippulukolla, oviaukko 125 cm, vesikourut räystäissä. Valmistajan 10 vuoden ruostumattomuustakuu.

Tekniset tiedot: Äärileveys 303 cm, äärisyvyys 197 cm, harjakorkeus 224 cm. Sisäpinta-ala 5,1 m².

Seinäpellit työstetty lautapaneelin ulkonäköön, pellin väri kevään vihreä. Polttomaalattu. Jos tarvetta vaihtaa väriä, voitte maalata pellit Panssarimaalilla. Koontivalmis varasto kotipihalle, rivi- ja kerrostaloon, puutarhaan, grillikatokseksi… Muistathan lumihuolto talven mittaan!

Toimitus heti varastosta. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Asennuspalvelu, soita Koskela 050 301 3380. Muista kotitalousvähennys.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.