Yardmaster 108GEYZ varasto, 6,2m²

660.00 €

Koontivalmis, teräspellistä valmistettu, polttomaalattu varasto piha-, puutarha-, mökki-, rivitalo- ja kerrostalojen ym moneen varastokäyttöön. Lukittavat liukuovet  2kpl, vesikourut räystäissä vakiovarusteena.

Erinomainen myös grillin suojakatoksena. Yksi myydyimmistä varastomalleistamme!

Äärimitat: leveys 303 cm, syvyys 237 cm ja harjakorkeus 202 cm. Sisäpinta-ala 6,2 m². Ulkoseinän väri vihertävä, ovet ja katto hopean väriiset, sisäseinät vaaleat.

Valmistajan ruostumattomuustakuu 10 vuotta.

Kysy myös asennuspalvelua, Soita Koskela 050 301 3380,  ja muistathan että, kotitalousvähennys on käytettävissänne.

Toimitus heti varastosta. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.