Yardmaster 54PZ varasto, 1,5m²

430.00 €

Valmistettu sinkitystä teräspellistä ja halutesanne voitte maalata peltiosat Panssarimaalilla, eli peltikattomaalilla. Valmistajan 10 vuoden ruostumattomuustakuu peltiosille!

Koontivalmis tuote. Avaat pakkauksen ja kasaat pystyyn parissa, kolmessa tunnissa.

Pulpettikatto, jonka kallistuman suunnan voit itse päättää. 1 kpl saranaovi, joka on lukittavavissa riippulukolla. Oviaukko 60 cm.

Tekniset tiedot: äärileveys 1,20 m, äärisyvyys 1,58 m, korkeus 1,74 – 1,60 m. Sisämitat: leveys 1,04 m, syvyys 1,44 m. Pinta-ala 1,5 m².
Kätevä lukollinen lisävarastotila pienelle pihalle, mökille, terassille, siirtolapuutarhaan, grillikatokseksi..

Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Asennuspalvelu, soita Koskela 050 301 33 80.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.