Yardmaster 64PZ varasto, 1,9m²

480.00 €

Valmistettu sinkitystä teräspellistä, jolle valmistajatehdas myöntää 10 vuoden ruostumattomuustakuun.

Koontivalmis tuote, jonka kokoat parissa-kolmessa tunnissa.

Vajan mitat: äärileveys 198 cm, syvyys 119 cm, korkeus 174 – 160 cm. Sisäleveys 184 cm, äärisyvyys 104 cm, oviaukko 79 cm, paino 40 kg, sisäpinta-ala 1,9 m2.  

Pulpettikatto, liukuovet 2 kpl, jotka voitte lukita riippulukolla. Pulpettikaton kaatosuunnan voitte itse valita.

Kätevä, lukittava varastotila rivitalon ym kotipihalle, mökille, terassille, siirtolapuutarhaan, leirintäalueelle, grillikatokseksi, urheiluvälineille, autonrenkaille…

Toimitus heti varastosta. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Asennuspalvelu, soita Koskela 050 301 33 80.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.