Yardmaster 84PZ varasto, 2,3m²

500.00 €

Valmistettu sinkitystä teräspellistä, jolle valmistajatehdas myöntää 10 vuoden ruostumattomuustakuun.

Koontivalmis tuote, jonka kokoat parissa-kolmessa tunnissa. Hopean värinen ulkopinta, jonka voitte myös maalata haluttuun väriin, Panssarimaalilla.

Tekniset tiedot: äärileveys 238 cm, äärisyvyys 119 cm ja korkeus 174 – 160 cm. Sisäleveys 224 cm, sisäsyvyys 104 cm, sisäpinta-ala 2,33 m2. Paino 58 kg. Oviaukko 102 cm.

Pulpettikatto, jonka laskusunnan voitte itse määrätä. Lukittavat liukuovet.

Kätevä, lukittava varasto kotipihalle, mökille, terassille, siirtolapuutarhaan, leirintäalueelle, grillikatokseksi, autonrenkaille, urheiluvälineille…

Toimitus heti varastosta.

Asennuspalvelu, soita Koskela 050 301 33 80.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.