Yardmaster 89GEYZ varasto, 6m²

610.00 €

Valmistettu kuumasinkitystä ja ja polttomaalatusta proviloidusta teräspellistä. Koontivalmis. Liukuovet 2 kpl, oviaukko 91 cm, voit lukita ovet riippulukolla. Kaksi kattoikkunaa, joten varasto on sisältä valoisa ovien ollessa suljettuina.

Voit pitää varastoa harrastustilana; voit lukea, maalata, nikkaroida jne. Maalattu sisältä vaaleaksi ja ulkoa kevään vihreä, harmahtava.
Tekniset tiedot: äärileveys 2,42 m, ääripituus 2,80 m, harjakorkeus 1,93 m. Pinta-ala n 6 m2.

Pystytä varastosi kestopuulankun, harkon, tms päälle. Kaikki osat asennusvalmiita ja pakkaus sisältää kuvitetut asennuohjeet.

Ovi ja katto ovat hopean väriset ja seinät vihertävät.  Jos haluat maalata varaston toiseen väriin, maalipintaan tarttuu ns. panssarimaali eli peltikattomaali.

Ruostumattomuustakuu 10 vuotta kaikille peltiosille.

Toimitus heti varastosta. Tarjous voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää.

Asennuspalvelumme, soita Koskela 050 301 33 80.

Ukkonen LN Import Oy

http://www.tuontiukkonen.fi

Uusi yhtiö Ukkonen LN Import Oy on perustettu omistajavaihdoksen jälkeen jatkamaan pitkää 1/4-vuosisadan perinnettä jona Tuontiliike Ukkonen on tullut tunnetuksi Suomalaisille asiakkaille. Jatkamme toimintaamme samoilla laadukkailla tuotteilla joita on jo useiden vuosien ajan tuotu maahan.

Yhtiö tuo maahan harrastajaviljelijöille kasvihuoneita, joita on saatavilla useissa kokovaihtoehdoissa mm. harjamallina ja seinustamallina. Valikoimaan kuuluu myös monikäyttökasvihuoneet, joita voi käyttää sekä huvimajana että viljelytilana.

Pihavarastoissa on sopivia ratkaisuja kaikkiin tilatarpeisiin. Varastoja on saatavilla 1,5–11 m²:n kokoisina. Varastojen runko on terästä, ja seinät ovat polttomaalattua teräspeltiä.

Nostalgiset, koristeelliset valuraudasta valmistetut käsikaivopumput ovat olleet alusta alkaen Tuontiliike Ukkonen Oy Ltd:n valikoimissa ja ne ovat suosittuja käyttötuotteita mökki-, piha- ja puutarhakaivoihin. Koristeelliset pumput ovat myös suosittuja koriste-esineitä taajamapihoilla.

Puutarhatarvikevalikoima sisältää puutarhatekstiilejä ammattilais- ja harrastajakäyttöön: mansikka- ja katekankaat, hallaharsot, juurimatot, varjostus- ja tuuliverkot sekä luiskakennostot viherrakentamiseen.

Tuomme maahan myös maa-, talo-, vesi- ja viherrakentamisessa käytettäviä suodatinkankaita, joita alan ammattilaiset käyttävät yhä enenemässä määrin.