MAINOS

Uskoisitko että nämä tuotteet on valmistettu kierrätysmateriaalista

Yleinen

Kierrätysmateriaalit käyttöön -hankkeessa suunniteltiin tuotteita kierrätysmateriaalista

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Taito Uusimaa ry:n Kierrätysmateriaalit käyttöön -hankkeessa on saatu paljon aikaan kevään aikana – muun muassa suunniteltu ja laajennettu uutta Green Craft by Taito Uusimaa -mallistoa. Malliston ideoimiseen, materiaalien välittäjien etsimiseen ja malliston toteuttamiseen sekä markkinointimateriaaliin on käytetty Deleteltä saatua avustusta.

Tähän mennessä uusi mallisto saanut kiitosta osakseen, ja yhdistyksen tavoitteena on jatkaa tuotesuunnittelua tekstiilien kierrättämisen saralla vielä useita vuosia eteenpäin.

Tyylikkäitä käyttötuotteita kierrätysmateriaalista

Laminoitu tarjotin kierrätyskankaasta

Kierrätyskankaasta valmistettu laminoitu tarjotin. Kuva: Taito Uusimaa

Projektissa on valmistunut muun muassa kierrätysfilminauhasta kudottu matto ja kassi, kierrätystekstiiliä hyödyntävästä huovasta valmistettu kori ja istuinsuoja sekä kierrätyskankaasta valmistettu laminoitu tarjotin, joka oli kevään ylivoimainen hittituote.

– Olen iloinen, että pääsemme Deleten avulla toteuttamaan suunnitelmaamme kierrätystekstiilien hyödyntämisestä ja uskon, että nämä ovat vasta ensiaskelia tärkeän tekstiilien kierrättämisen saralla yhdistyksemme toiminnassa, summaa Taito Uusimaa ry:n toiminnanjohtaja Sari Kähkönen projektia tähän mennessä.

Taito Uusimaa on toteuttanut myös kierrätystekstiilien käyttöön perustuvia kursseja käsityökeskuksissaan ja yhdistyksen käsityökoulu Helmin toimipisteissä.

Syksyllä sekä käsityökeskukset että käsityökoulut paneutuvat asiaan lisää ja järjestävät uusia innostavia kierrätyskursseja kaikilla Taito Uusimaa ry:n käsityökeskuspaikkakunnilla.

kierrätysfilminauhasta kudottu matto ja kassi

Kierrätysfilminauhasta kudottu matto ja kassi. Kuva: Taito Uusimaa

kierrätysmateriaali - kori ja huopa

Kierrätystekstiiliä hyödyntävästä huovasta valmistettu kori ja istuinsuoja. Kuva: Taito Uusimaa

kierrätysmateriaalista valmistettu koriste

Kuva: Taito Uusimaa

Lisätietoja Taito Uusimaa ry:n toiminnasta voi lukea heidän nettisivuiltansa.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

istuinsuoja kierrätys kierrätysmateriaalit tarjotin