MAINOS

Turvaa kesämökkisi langattomasti – langaton kameravalvonta 3G-verkossa

Mökki

Brickcom GOB-300Np on laadukas 3G IP-kamera erilaisiin käyttötarkoituksiin. Videokuvaa missä ja milloin vain 3G verkon alueella, tarvitset lisäksi ainoastaan mobiilidataliittymän ja virransyötön.

Jaa sosiaalisessa mediassa

GOB-300Np on erinomainen ratkaisu osaksi normaalia IP-kameravalvontaa, väliaikaisin valvontatarpeisiin vaikka rakennustyömaalle, siirrettävään käyttöön eri kohteissa, kohteisiin joissa ei ole kiinteää internet-yhteyttä tai kohteisiin joissa aurinkosähköjärjestelmä.

Saat GOB-300Np kameran aktivoimaan videoliiketunnistus/ajastus/audiovalvonta/DI hälytystulo tapahtumasta videokuvan/tilannekuvan lähettämisen 3G verkon välityksellä HTTP/FTP/Samba palvelimelle, sähköpostiin tai tallennuksen paikalliselle SD-muistikortille.

Voit ottaa yhteyden kameraan selaimella (IE/Firefox/Safari/Chrome) tai BrickcomViewer älypuhelin sovelluksella (iOS/Android). Etäyhteyden muodostaminen mobiiliverkossa tapahtuu helposti Brickcom EasyLink™ DDNS palvelun ansiosta.

Kameran maksimi resoluutio on 3 megapikselia (2048×1536 @ 20fps / Full HD 1920×1080 @ 30fps). Erinomainen hämäränäkö WDR päivä/yö sensorin ja IR-valojen (15m) ansiosta. Optiikan Smart Focus® toiminto takaa helpon etätarkennuksen ja -zoomauksen (moottorizoom 3.3 -10,5mm / F1.4). Lisäksi mm. kaksisuuntainen audio, DIDO digitaalinen hälytystulo ja –lähtö, micro SD-SDHC korttipaikka (max. 64Gb), virransyöttö PoE (802.3at/af) tai 12VDC (esim. aurinkosähkö), tukeva lämmitetty IP67 kotelo seinäjalustalla.

Lisätietoja:

Kamic Installation Oy

www.kamic.fi

myynti@kamic.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kameravalvonta langaton