Siirry pääsisältöön

Turvaa omaisuutesi tulipalolta

Talo
Nyt voi suojata tärkeimmät dokumentit ja sähköiset tallennusmediat paloturvallisella säilytyskaapilla.

Kason uudet PK-40 sarjan tuotteet sopivat ulkonäkönsä puolesta moderneihin koteihin ja toimistoihin. Kaappeja on helppo käyttää toimistoissa lähiarkistointitarpeisiin, sekä kotona tärkeiden dokumenttien säilytykseen. PK-40 sarjan tuotteet mahtuvat jokaiseen toimistoon ja kotiin pienen kokonsa puolesta ja kaappien käyttö on erittäin helppoa Kason elektronisen näppäinlukon avulla.

PK-40 sarjan tuotteissa säilytät helposti päivittäiset dokumentit, kotiarkiston kuitteineen, verotietoineen ja tärkeine papereineen. Työpäivän päätteeksi voit toimistolla laittaa tärkeät tai arkaluontoiset paperit talteen lukittuun tilaan ja pois ulkopuolisten katseilta. Kotona tänne on kätevä laittaa passit ja vara-avaimet; harvemmin tarvittavat, mutta tuiki tärkeät tavarat.

PK-40 paloturvakaappisarjaan kuuluvat pohjoismaisen NT FIRE -testin mukaisesti Ruotsissa palotestatut PK-43, PK-44 ja PK-45 mallit, sekä tunnin paloturvaa sähköisille tallennusmedioille tarjoava PK-45 MEDIA. PK-40 sarja on kotimaisen Kason ensimmäinen tuotesarja, joka on suunniteltu ensisijaisesti pientavaroiden ja dokumenttien turvalliseen säilytykseen.

PK-40 -sarjan tuotteita on kolme eri kokoa ja kaikki tuotteet toimitetaan standardina Kason elektronisella näppäinlukolla. Lukko ei tarvitse ulkopuolista virransyöttöä, joten se toimii myös sähkökatkon aikana. Kevyiden painojen ja modernin ulkonäön ansiosta paloturvakaapit on helppo sijoittaa kodin tai toimistojen eri tiloihin. PK-40 sarjan tuotteiden hinnat alkavat 299,- eurosta (sis. alv 22 %) ja tuotteita toimitetaan heti varastosta.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisätietoja Kaso, 09 34 681, www.kaso.fi.