Siirry pääsisältöön

Työmaapäällikkö viimeisteli räystäspuita ja valmisteli aluskatteen laittoa varten. Viikot 47 ja 48.

Lämmitys
Myrskystä selvittiin suhteellisen pienillä vahingoilla, ainoastaan yksi katoksen pelti oli lähtenyt omille teilleen.

Viikko 47

Tästä viikosta ei jäänyt paljoa kerrottavaa… Arkipäivät työmaapäällikkö hitaasti mutta varmasti viimeisteli räystäspuita ja valmisteli aluskatteen laittoa varten.
Lauantaina oli aluskatteen laittoa mutta se jäi kesken ja sunnuntaina tulikin jo myrsky ja päivän aikana ei tehty muuta kuin yritettiin laittaa kaikki valmiiksi myrskyä varten.

Viikko 48

No myrskystä selvittiin suhteellisen pienillä vahingoilla, ainoastaan yksi katoksen pelti oli lähtenyt omille teilleen. Harmittava takaisku sekin.
Maanantaina päästiin kolailemaan lumia talon. Kokemus oli uusi ja ihan rattoisasti sujui.

Taas tilattiin samasta paikasta nosturi lauantaiksi. Kertaushan on opintojen äiti vai miten sitä sanotaan? Tällä kertaa se myös saapui tontille juurikin lauantaina! Peltien nosto oli nopea homma ja hienolta näytti. Loppupäivä menikin kaiken maailman ”otsalautojen” yms. laittamisessa. Sunnuntaina päästiin vihdoin laittamaan peltejä talon katolle. Talviaika näytti taas puoliaan, räntää satoi ja valoisaa aikaa ei riittänyt. Homma jäi vähän kesken. Onneksi ensi viikon keskiviikkona on Terolla ja Hannalla vapaapäivät, joten tavoite on, että silloin pellit saadaan laitettua loppuun.

Seuraa Villa Unelman valmistumista! Tero Niemi ja Hanna Castrén-Niemi rakentavat Tuusulaan unelmiensa taloa, ”asumismukavaa passiivitaloa”. Tavoitteena on mm. aurinkoenergian ja taloautomaation laaja hyödyntäminen. Yksityiskohdat selkiytyvät sitä mukaa kun rakentaminen etenee. Talon on tarkoitus valmistua vuoden 2009 juhannukseen mennessä. Lue lisää rakentamisen vaiheista alla olevista linkeistä, jokaista rakennusvaihetta on myös mahdollisuus kommentoida kunkin jutun jälkeen.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Villa Unelman tarina jatkuu, lue lisää alla olevista linkeistä!