MAINOS

Tyylikäs & kestävä keittiön komposiittiallas

Keittiö

Kivimäinen komposiittiallas on keittiön kruunu, joka tykkää käytöstä. Nerokkaasti valmistettu allas ei naarmuunnu ja pysyy helppohoitoisena vuodesta toiseen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Tällä hetkellä suosituin komposiittiallas valmistetaan Silgranit-materiaalista, jonka kaunis kivimäinen mattapinta on myös miellyttävän helppohoitoinen.

Lapetekin myymässä Blancon Silgranit-mallistossa on lukuisia trendikkäitä värivaihtoehtoja ja allasmalleja. Kaikenlaisiin ja kaikenkokoisiin koteihin löytyy sopiva komposiittiallas – yhtä lailla pieniin muutaman neliön kaupunkikeittiöihin kuin suuriin tilaviin avokeittiöihinkin. Käytännöllinen ja helppohoitoinen allasmateriaali käy hyvin myös kodinhoitohuoneen altaaksi.

Blancon Silgranit-komposiittialtaita saa tasoon päältä ja alta asennettavina malleina sekä huullettavalla reunalla. Väreissä ja malleissa on valinnan varaa kaikenlaisten taso- ja keittiömateriaalien pariksi valkoisesta mustaan ja heleän beigestä ruskeaan.

Värit on jaettu maanläheisiin ruskeansävyihin ja kylmiin harmaansävyihin – yhdistelemällä erilaisia värejä saa keittiöönsä komeita yhdistelmiä. Suunnittelua tukemaan voi kokeilla Blancon väriavustinta, joka kertoo, mikä väri-materiaaliyhdistelmä sopii parhaiten juuri omaan keittiöön.

Jätteet suoraan astiaan

Uutuusallas Blanco Collectis yhdistää Blancon teräsaltaista tutut helppohoitoiset ja tyylikkäät reunat myös Silgranit-materiaalista valmistettuihin altaisiin.

Collectis on modernin ulkonäkönsä lisäksi ruuan laitossa erittäin kätevä, koska altaan päällä kertyvät jätteet voi kerätä suoraan jäteastiaan: esimerkiksi hedelmät ja vihannekset voi kuoria laudan päällä, minkä jälkeen kuoret siirretään viereiseen jäteastiaan.

Astia on helppo tyhjentää esimerkiksi suoraan kierrätysastiaan tai säilyttää yhteensopivassa Select, Select Orga tai Flexon II -jätejärjestelmässä. Pienen altaan takana on lisäksi erillinen kaatoallas, jonne voi kumota nesteitä.

Kaiken se kestää

Keittiön allas ja sen ympäristö on keittiön käytetyin työpiste, jonka pitää kestää aikaa ja kovaa käyttöä. Blancon Silgranit-altaat on valmistettu kestämään kuumuutta ja kulumista, eikä näytä ikääntymisen merkkejä vuosienkaan saatossa vaan säilyttää loistavat ominaisuutensa: se on helppo puhdistaa, se ei naarmuunnu ja on varmasti hygieeninen koko käyttöikänsä.

Kestävyys syntyy valmistukseen käytetyistä raaka-aineista ja valmistustekniikasta. Silgranit Puradur -altaat tehdään kovettamalla materiaali korkeassa lämpötilassa ja kuivattamalla se ylösalaisin niin, että kvartsikivi painavampana – ja myös kovempana – materiaalina painuu altaan käyttöpintaan tehden siitä mahdollisimman vahvan ja lähes naarmuuntumattoman. Altaan pinnasta tulee lisäksi väriltään ja kiiltoasteeltaan yhtenäinen.

Puhtaasti keittiössä

Keittiössä puhtaus ja hygieenisyys ovat kaikki kaikessa.

Blanco Silgranit on ainoa komposiittimateriaali, joka on saanut hygieniasertifikaatin eli materiaali on hygieeninen ja soveltuu kaikilta osiltaan ruoanlaittoon. Pinta myös hylkii likaa. Sen päällä voi käsitellä ruoka-aineita turvallisin mielin tietäen, ettei pinnasta irtoa mitään ruokaan ja edellinen ruoka-aine on saatu putsattua pois.

Silgranit-altaat kestävät mainiosti luonnollisia, ruoanlaiton yhteydessä käytettäviä happoja ja emäksiä. Materiaali ei ime itseensä likaa, joten sen puhdistamiseen aina käytön jälkeen riittää lämmin tai kuuma, noin 65-asteinen vesi sekä tavallinen astianpesuaine.

Aremmatkin värit, esimerkiksi valkoinen, pysyvät säännöllisesti hoidettuina kauniin puhtaina vuodesta toiseen.

Vastuullisesti

Blancon Silgranit-tehtaalla noudatetaan tiukasti sekä laatuun että ympäristöön keskittyviä ISO 9001 (laatu) ja ISO 14001 (ympäristö) sertifikaatteja.

Sertifikaattien lisäksi Blancolla on erittäin laaja vastuullisuusohjelma, joka kattaa yrityksen kaikki toiminnot toimintaympäristöstä henkilökuntaan ja tuotekehityksestä jälkimarkkinointiin.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Blanco Blanco Collectis Blanco Silgranit keittiön allas komposiittiallas Lapetek Silgranit Puradur Silgranit Puradur -altaat