Ulkoporeallas kaikilla mausteilla

Piha

Aivan uudenlaisissa ulkoporealtaissa yhdistyy tyylikäs muotoilu, käytön mukavuus, tehokkaat hierontapumput ja led-valot sekä jopa äänentoisto ja Wifi-etäohjaus. Nautinto on taattu!

Suomessa ulkoporealtaan yksi tärkeimmistä ominaisuuksista on laadukas ja paksu eristys. Ohuet, huonot eristeet nostavat sähkönkulutuksen valtavaksi kylmissä sääolosuhteissa. Tämä energiakustannusten kannalta olennainen asia kannatta huomioida, kun hankkii allasta omalle pihalleen.

Eristekannen paksuuden tulisi olla keskeltä vähintään 12 senttiä mutta mieluummin 15 senttiä ja harjakaton muotoinen, jotta sadevesi valuisi pois. 

Altaan eristystapa voi olla yksi-, kaksi- tai kolmikerros, mutta tärkeintä on eristeen vahvuus.

MegaSpa Suomen kaikissa ulkoporealtaissa on ensiluokkainen kaksikerroseristys, joka on ulkoseinien kohdalta 50 – 60 millimetriä mallin mukaan ja pohjasta  40 millimetriä. Pohjaa voi halutessaan eristää lisää asentamalla allas Finnfoam-eristelevyjen päälle.

 

↑Vesi ja miellyttävä hieronta yhdessä rentouttavat. X-linen altaissa on tehokkaat hierontapumput.

Kevään 2019 uutuus: X-line

Tämän kevään uutuuksiin kuuluu X-line-ulkoporeallasmallisto, joka on aivan uutta ulkoporeallasmarkkinoilla tyylikkäällä  ja modernilla muotoilullaan.

Valita voi trendikkään alumiiniverhoilun mustalla tai valkoisella alumiinilla tai perinteisemmällä komposiittiverhoilulla. Kumpaakaan ulkoverhoilua ei tarvitse huoltaa.

Onnistuneen designin ansiosta allas tuntuu mukavalta käytössä, ja myös hierontatoiminto on viety huippuunsa.

– X-line mallistossa on laadukkaat hierontasuuttimet. Nämä yhdistettynä tehokkaisiin hierontapumppuihin takaavat nautinnolliset hieronnat, lupaa Mikko Laiho MegaSpasta.

 

X-line L ulkoporealtaassa on kaksi makuupaikkaa, kolme istumapaikkaa sekä jalka- ja niskahieronta.

Valitse sopiva koko

Valittavana on S-kokoinen kahden hengen allas tai vaikka isoin XXL, seitsemän hengen allas. 

X-line S ulkoporeallas makuupaikalla ja kahdella istumapaikalla sopii hienosti esimerkiksi rivitalon pihaan. Siinä on 22 hierontasuutinta ja tehokas 3 HP -hierontapumppu.

X-line M ulkoporeallas on jo hieman isompi, koko perheen ulkoporeallas makuupaikalla ja viidellä istumapaikalla. Siinä on 31 hierontasuutinta ja 3 HP -hierontapumppu.

X-line L ulkoporeallas tarjoaa kaksi mukavaa makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa. Rentoutusta tehostavat jalkahieronta ja niskahieronta, 61 hierontasuutinta ja kaksi 3 HP -hierontapumppua.

Mukava makuupaikka ja peräti viisi istumapaikkaa tarjoilee X-line XL ulkoporeallas, johon mahtuu kerralla isompi porukka. Rentoutusta tehostavat jalkahieronta ja niskahieronta, 89 hierontasuutinta ja kolme 3 HP -hierontapumppua. 

X-line XXL ulkoporeallas on malliston suurin ulkoporeallas ja tarjoaa nimensä mukaisesti todella paljon tilaa lokoisaan oleiluun. Siinä on makuupaikan lisäksi kuusi istumapaikkaa. Rentoutusta tehostavat jalkahieronta ja niskahieronta, 103 hierontasuutinta ja kolme 3 HP -hierontapumppua. 

Vakiona X- ja XL-malleissa on Geckon Wifi-etäohjaus, jolla pystyy hallitsemaan esimerkiksi altaan lämpötilaa. Vakiona myös huikea äänentoisto subwooferilla ja Geckon tehokkaalla vahvistimella. Musiikin ohjaus tapahtuu suoraan Geckon kosketusnäytöltä.

↑Megaspan X-line-malliston suuttimissa on mukavasti tehoa.

 

Wifi-etäohjaus ja bluetooth-äänentoisto

Kaikissa altaissa on tunnelmallinen LED-valaistus, johon voi valita kulloinkin mieleisensä seitsemästä väristä. Lisäksi monissa MegaSpa Suomen ulkoporealtaissa on näyttävä vesiputous.

Wifi-etäohjaus sekä bluetooth-kaiuttimet ovat osassa altaista vakiona ja useimpiin ne saa lisävarusteina.

↑LED-valoissa on seitsemän värivaihtoehtoa.

 

↑Monissa MegaSpan ulkoporealtaissa on vesiputous.

Nopeat toimitukset ympäri Suomen

MegaSpan Turun varastolla pidetään noin 60 ulkoporealtaan varastoa. Näiden mallien toimitusaika mihin tahansa Suomessa on noin yksi viikko ostohetkestä.

Allas toimitetaan joko postirahdilla pihallesi tai vaihtoehtoisesti HIAB-nostoautolla nostettuna paikalleen.

MegaSpan kautta saa myös altaan sähkökytkennät.

– Sähkökytkentään tarvitaan aina sähköalan ammattilainen, ja yleensä asiakkaat pyytävätkin asennuksen meiltä ostaessaan altaan, Laiho kertoo.

↑Nostoauto sijoittaa ulkoporealtaan suoraan oikealle paikalleen.

 

 

 

 

 

 

 

https://www.megaspa.fi/ulkoporealtaat/#x-line

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

hierova poreallas jalkahieronta led-valaistus Megaspa niskahieronta poreallas porealtaat poreamme suodatin ulkoporeallas ulkoporealtaat ulkoporeamme ulkoporeammeet X-line X-line-ulkoporeallas

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.megaspa.fi

Myymme, asennamme ja huollamme ulkoporealtaita. Kysy lisää!

Yhteystiedot
Myynti:
p. 010 338 1631
myynti@megaspa.fi

Huolto:
p. 010 338 1632
huolto@megaspa.fi

Myymälämme on auki sovittaessa: Siutlankatu 5 V 22, 20380 Turku

Lue lisää: Megaspa Oy