MAINOS

Ulkoporeallas – luksusta arkeesi

Piha

Pulahda lämpimään kylpyyn tähtitaivaan alle tai nauti aurinkoisesta kesäpäivästä miellyttävien vesisuihkujen hieroessa kehoasi. Unohda samalla stressi. Ulkoporeallas tuo loman kotiisi tai vapaa-ajanasuntoosi vuoden jokaisena päivänä.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Ulkoporealtaan avulla on helppo luoda luksusta arjen keskelle. Moni varmasti nauttii porealtaiden rentouttavista poreista käydessään kylpylässä tai vesipuistossa, joten miksei sellaista hankkisi omaankin kotiin? Nykyaikaisten altaanvalmistajien valikoimat ovat niin laajat ja kattavat, että vaihtoehtoja löytyy eri tarpeisiin ja vaativampaankin makuun. Anna altaan säväyttää ylellisyydellä.

Voimaa vedestä

”Aina pelin jälkeen hyppään altaaseen rentoutumaan. Erityisesti ulkoporealtaan hieronta tekee hyvää kropalle tiukan pelin jälkeen. Meillä kylvyssä viihtyy koko perhe!”

– Jarkko Immonen, ammattilaisjääkiekkoilija

Tehokas palautuminen stressistä saa nauttimaan muusta elämästä enemmän. Hydroterapian hyödyt ovat olleet jo pitkään tiedossa. Se perustuu kuuman veden, painottoman olotilan sekä tehokkaan ja monipuolisen hieronnan yhteisvaikutukseen. Olipa sinulla sitten henkisiä paineita, stressiä tai nivel- ja lihastulehduksia tai haluat yksinkertaisesti vain rentouta raskaan päivän jälkeen, ulkoporeallas tarjoaa rentoutumista, parantavaa hoitoa tai laatuaikaa perheen tai rakkaan kanssa.

Avaa kansi ja nauti!

Aina kylpyvalmiisiin altaisiin voi heittäytyä ympäri vuoden ja näin ollen nauttia rentouttavasta kylpyläelämyksestä tavallisina arki-iltoinakin. Altaan lämpökansi, hyvä eristys sekä lämmitys- ja suodatusjärjestelmä takaavat sen, että vesi pysyy valitussa lämpötilassa jatkuvasti. Helppohoitoisuus on yksi ulkoporealtaiden valteista, hoitoaine lisätään kerran viikossa ja veden vaihtoväli on jopa puoli vuotta.

 Jacuzzin® J-355 -ulkoporeallas on ylellinen ja erittäin miellyttävä allas kuudelle kylpemiseen ja rentoutumiseen.

Jacuzzi® on porealtaiden alkuperäinen, alan johtava valmistaja, ja se yhdistää tuotteissaan itämaisen viisauden ja innovatiivisen tekniikan. Jacuzzin® J-375 -ulkoporeallas on ylellinen ja erittäin miellyttävä allas suurellekin seurueelle. Allas tarjoaa jokaiselle kylpijälle yksilöllisen hieronnan sekä reilun jalkatilan. Jacuzzin® omien hierontasuuttimien tuottamissa tehokkaissa hieronnoissa on myös huomioitu ranteet ja pohkeet. Rentouttavan kylpyhetken takaa käännettävät niskatyynyt.

 Wellis Everest on käsittämättömän upea ulkoporeallas ja allasvalmistajan lippulaiva.

Ulkoporeallasvalmistaja Wellis on tunnettu erityisesti modernista teknologiasta ja korkeasta laadusta. Venus-altaan tekniset ominaisuudet ovat hyvin kattavat. Voimakkaat, monipuoliset hierontaominaisuudet ja tunnelmallinen led-valaistus tarjoavat kylpijälle miellyttävän kylpyhetken. Tyylikkääseen altaaseen mahtuu kerralla kylpijöitä kuusi.

 

 Poreisiin Crossover on suuri ja tilava, rakenteeltaan saumaton ja puusta vapaa, kestävä ja kevyt allas. 

Poreisiin-malliston ulkoporealtaat ovat tunnettuja laadukkuudesta ja helppokäyttöisyydestä sekä asennuksessa että käytössä. Nämä kevyet altaat ovat laadukkaita ja kestäviä. Pieneen tilaan sopiva Poreisiin Keitele on kompakti neljän hengen allas.

Sopii myös Suomen talveen

Tehokas eristys takaa ulkoporealtaiden sopivuuden myös Suomen talven sääolosuhteisiin.

Investointipäätöstä tehdessä on syytä ottaa huomioon porealtaiden energiankulutus. Ulkoporealtaan energiankulutuksesta suurin osa kuluu lämmitykseen, joten käyttökustannuksia saadaan merkittävästi pudotettua huolehtimalla altaan riittävästä eristyksestä. Tähän kuluttaja voi vaikuttaa valitsemalla porealtaan, jonka runko on tehokkaasti eristetty.

Altaan mukana tulee aina hyvin eristävä lämpökansi, joka minimoi lämpöhäviön silloin, kun allasta ei käytetä. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että normaalissa kotikäytössä (2–3 krt/vko) olevan, hyvin eristetyn ulkoporealtaan sähkönkulutus on keskimäärin n. 1-1,50 €/päivä vuositasolla.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hierova suihku Jacuzzi kotikylpylä kylpy kylpytynnyri kylpytynnyrit poreallas poreamme