MAINOS | TecDec Marketing Oy

Ulkopuolinen aurinkosuojaus pysäyttää porotuksen

Talo
Ulkopuolinen aurinkosuojaus eli moottoroitu ZIP-Screen-rullaverho on ikkunan ulkopuolelle asennettava aurinkosuoja, joka vähentää rakennusten energiakulutusta huomattavasti.
11.5.2023

Ulkopuolinen aurinkosuojaus parantaa asumismukavuutta kuumana kesäpäivänä, jolloin lämpötila voi nousta jopa 35 celsiusasteeseen. Kun auringonsäteet jäävät kodin ulkopuolelle, sisälämpötila ei pääse nousemaan tukalaksi.

Helteellä sisätiloja viilennetään ilmastointilaitteilla. Se taas nostaa kodin energiankulutusta ja aiheuttaa kasvihuonekaasupäästöjä.

Ulkopuolinen aurinkosuojaus vähentää koneellisen viilentämisen tarvetta ja siten säästää energiaa.

Guidehouse-tutkimuksessa vertailtiin ilmastoinnin ja passiivisen aurinkosuojauksen vaikutuksia rakennusten energiankulutustarpeeseen ja kasvihuonekaasupäästöihin. Tulosten mukaan passiivinen ulkopuolinen aurinkosuojaus vähentää energiankulutusta merkittävästi.

ES-SO (European Solar Shading Organisation) on päättänyt tutkimustuloksiin vedoten vaatia automaattista aurinkosuojausta pakolliseksi tulevaisuudessa.

ZIP-Screen-rullaverho on ulkopuolinen aurinkosuojaus.
Auringonvalon määrää kotona voi säädellä ulkopuolisella aurinkosuojalla, ZIP-Screen-rullaverholla.

Ulkopuolinen aurinkosuojaus ZIP-Screen-rullaverholla

ZIP-Screen-rullaverhon kangas on varjostuskangas, joka blokkaa auringonsäteilyn haittavaikutukset eli sisätilojen liiallisen lämpenemisen ja lähes 95 prosenttia UV-säteistä.

Kankaan läpi näkee kuitenkin ulos, mikä on mahtava ominaisuus taloissa, joissa on runsaasti lasipintaa ja ihanat maisemat.

ZIP-Screen-rullaverho ei kuitenkaan tarjoa yksityisyydensuojaa, eli kankaasta näkee läpi aina valoa kohden. Rullaverhon voi myös valmistaa täysin pimentävällä Screen-kankaalla, jos aurinkosuojalta haetaan myös yksityisyydensuojaa.

Mitä tummempi kankaan väri on, sitä terävämpi on kontrasti ja näkymä ulos selkeämpi. ZIP-Screen-rullaverhossa on jopa kolmetoista perusrunkoväriä, ja myös erikoissävyt ovat mahdollisia.

Ulkopuolinen aurinkosuojaus ei päästä porotusta sisälle ja blokkaa UV-säteet.
Ulkopuolinen aurinkosuojaus hoituu jopa automaattisesti, ja sen voi yhdistää talotekniikkaan.

Moottoroitu ZIP-Screen-rullaverho – ulkopuolinen aurinkosuojaus parhaimmillaan

ZIP-tekniikan ansiosta kangas pysyy tukevasti urassaan ja kestää hyvin myös voimakkaassa tuulessa. Se voidaan asentaa seinään, syvennykseen tai upottaa kokonaan rakenteisiin.

ZIP-Screen-rullaverhossa käytetään Somfyn laadukkaita moottoreita. Osaan malleista on mahdollista asentaa ekologinen ja helppo aurinkokennomoottori.

Somfyn Maestria -moottori pysäyttää verhon tunnistaessaan esteen sen alla.

ZIP-Screen voidaan yhdistää taloautomaatioon tai käyttää erillistä Somfyn tahoma switch -älyohjainta. Verhon hinta määräytyy muun muassa mallin, koon ja kankaan mukaan.

Pimennysverho mahdollistaa hyvät yöunet.
Pimentävä kangas talon sisäpuolella estää näkymän sisään ja ulos. Verhoa nostetaan ja lasketaan ketjumekanismilla.

Sisäpuoliset rullaverhot vakiokoossa jopa 250 x 250

XL Pimentävä -rullaverho ja XL Screen -rullaverho peittävät suuretkin ikkunat ja ovat heti saatavilla vakiokokoisina tuotteina. Niiden materiaali on korkealaatuista pimentävää kangasta tai screen-kangasta.

Pimentävä kangas makuuhuoneessa parantaa unen laatua ja antaa yksityisyydensuojaa.

Screen-kangas puolestaan ei pimennä huonetta, mutta suojaa tehokkaasti auringonvalolta ja häikäisyltä sekä blokkaa lähes 95 prosenttia UV-säteistä. Screen-kankaasta näkee läpi aina valoa kohden.

Verhoa säädetään kevyesti ja helposti ketjumekanismilla, joka sisältää myös Child safety -lapsiturvalaitteen. Se on yhteensopiva akkukäyttöiselle moottorille, eikä vaadi erillisiä sähkötöitä. Rullaverhossa on vahva 38 mm alumiiniputki.

XL rullaverhon leveydet ovat 200, 210, 220, 230, 240 ja 250 senttimetriä ja vakiokorkeus 250 senttiä.

Myös sälekaihtimia saa mittatilauksena verkkokaupasta.

Mittatilaustyönä verhot oman tyyliin ja tarpeeseen

TecDec Marketing Oy tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman aurinkosuojausratkaisuja mittatilauksena.

Yrityksen verkkokauppaan on juuri tehty mittatilauspuolen uudistus, jossa valikoimaan on lisätty uusia tuotteita ja jo olemassa oleviin tuotteisiin on lisätty erilaisia ominaisuuksia.

Nyt tilaaminen on mahdollisimman helppoa ja tarjolla on paljon erilaisia ominaisuuksia, jotta jokainen löytäisi juuri itselleen mieluisen ratkaisun.

Mittatilausvalikoimassa on

  • pimentäviä rullaverhoja
  • peittäviä rullaverhoja
  • screen rullaverhoja.

Kustakin rullaverhosta on saatavilla viisi eri mallia, laajat värivalikoimat ja paljon muuta.

Myös sälekaihtimet voi ostaa mittatilaustyönä verkkokaupasta. Alumiinisälekaihdin on klassikko ja helppo valinta ja puusälekaihtimella taas haetaan lämpöä ja sisustuksellista aurinkosuojaa.

Lisäksi mittatilauksena voi ostaa tutut kangasvekit, laskosverhot sekä pystylamellit – verkkokaupassa voi rauhassa tutustua eri vaihtoehtoihin.