MAINOS

Ulkovalaistus on helpointa uusia kesällä

Piha

Heikko ulkovalaistus ja ulkovalokytkinten huono sijoittelu nousivat esille, kun suomalaisilta tiedusteltiin kodin sähköistyksessä harmittavia asioita.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Usein ulkovalaistus ja lisävalon tarve nousevat mieleen vasta iltojen pimetessä syksyllä ja talvella, vaikka helpointa niiden teettäminen olisi kesäaikaan maan ollessa pehmeä.

Pilkkopimeä piha tai terassi saattaa ulkovalojen lisäksi kaivata suojattuja sähköpistokkeita esimerkiksi painepesuria varten. Jos ulkovalaistus on jo kaikin puolin kunnossa, voi kylmänä pakkasaamuna talvella arvostaa mahdollisuutta napsauttaa auton lämmittimet päälle sisältä käsin. Nämäkin työt kannatta ajoittaa sulan maan aikaan.

Kodin ja mökin ulkovalaistus kuntoon sähköremontilla

Vaikka asennustöitä olisi paljon, koko remonttia ei tarvitse tehdä kerralla, vaan sen voi jaksottaa omalle kukkarolle sopivaan tahtiin. Kannattaaa muistaa, että sähkötyöt eivät ole jokamiehen oikeus, vaan ne pitää teettää sähköalan ammattilaisella.

38 prosenttia 35–49 -vuotiaista ja 27 prosenttia koko aikuisväestöstä aikoo lähivuosina uusia tai korjauttaa kotinsa vanhoja sähköasennuksia, kertoo sähköistysalan yhteisen Sähkötreffit-palvelun teettämä kysely (*.

Oman asuinalueen sähköalan ammattilaisen löydät kätevästi esimerkiksi osoitteesta www.sahkotreffit.fi. Samassa osoitteessa on lisätietoa myös sähköistysasioista yleensä..

ulkovalaistus puutarhaan

Kodin ja mökin pihavalaistusta voidaan parantaa sähköremontilla.

(* Taloustutkimuksen Telebus-kysely, 1005 vastaajaa edustaen n. 4 miljoonaa suomalaista, virhemarginaali +-2,5 %

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

sähköasennus sähköremontti ulkovalaistus