MAINOS

Ulkoverhouspaneeli sai sileän samettisen pinnan

Talo

Perinteisen karkean hienosahapintaisen paneelin rinnalle on kehitetty uusi ulkoverhouspaneeli, jolla on samettinen pinta ja jonka voi kiinnittää ilman näkyviä naulankantoja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Siparilan kehittämässä Vinha-ulkoverhouspaneelissa huomiota on kiinnitetty sileän samettiseen pintaan, joka on helppo pitää puhtaana sekä paneelin muotoon, joka mahdollistaa paneelin kiinnityksen ilman näkyviä naulankantoja.  Paneelit on tehtaalla valmiiksi pintamaalattu, mikä nopeuttaa rakentamista työmaalla.

Vinha-paneeleilla toteutetun julkisivun viimeistelyyn on valittavana kaikkiaan 30 erilaista Tikkurilan Vinha-värikartan sävyä, jotka jättävät puun syyt kauniisti näkyviin. Viimeinen maalikerros tarttuu sileäksi höylätyn paneelin pintaan helposti ja tekee siitä samalla säänkestävän ja hyvin puhdistuvan. Tummat sävyt kannattaa maalata kahdesti.

Ulkoverhouspaneeli ja piilokiinnitys

Siparila valmistaa teollisesti pintamaalattua uutuuspaneelia sekä vaaka- ja pystypaneelina että ulkoverhouslautana. Paneeleissa on kätevä piilokiinnitys, minkä ansiosta naulojen kannat jäävät piiloon paneelin naaraspontin alle. Samalla julkisivun säänkestävyys paranee, koska naulat eivät riko maalipintaa.

”Tähän mennessä kuluttajien sävytoiveet on pitänyt toteuttaa erillistilauksina, joten toimitusajat ovat venyneet. Jatkossa kauppias voi palvella asiakkaitaan myymällä paneelit ja maalit samalla kertaa suoraan hyllystä. Asiakkaalla on nyt myös valinnan varaa pinnan struktuurin suhteen”, paneelin ideoinut Siparilan toimitusjohtaja Juha Sojakka toteaa.

ulkoverhouspaneeli piilokiinnitys

Paneelin muoto mahdollistaa paneelin kiinnityksen ilman näkyviä naulankantoja.

Paneelilla on 10 vuoden takuu

Omakoti- ja loma-asuntojen rakentajilta säästyy työaikaa ja kustannuksia, kun julkisivun käsittelystä poistuu useampi maalauskerta. Tehtaalla suoritetun taustatyön ansiosta työmaalla saadaan toteutettua joutuisasti naulaton ja viimeistelty julkisivu.

Siparila takaa Vinha-paneelin huoltomaalausväliksi minimissään 10 vuotta. Takuun saamiseksi asiakkaan tulee rekisteröityä Siparilan verkkosivujen kautta sekä säästää Vinha-paneelien ja Tikkurilan Vinha-tuotteiden ostokuitit.

 

Lisätietoa: www.siparila.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

julkisivu paneelilauta ulkoverhous Ulkoverhouspaneeli