MAINOS

Unohda kotiavaimet – älylukko avaa ovet

Talo

Miten sinä haluaisit avata kotisi oven? Älylukko helpottaa arkea ja parantaa turvallisuutta: avaimia ei enää tarvita. Avaa ovet älykkääseen kotiin!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Teknologia on mukana arjessamme monella eri tavalla. Mieti, mitä laitteita itse käytät päivittäin ja miten ne ovat vaikuttaneet elämäntapaasi. Älypuhelimet ja tietokoneet ovat arkipäiväistyneet, ja ilman niitä toimiminen tuntuisi lähes mahdottomalta. Nopeasti kasvava kotien automatisointi ja varustaminen erilaisilla älylaitteilla tavoittelee elämisen helppoutta ja huolettomuutta. Kotien automaatiosta onkin tullut uusi trendi, jossa viihtyisyys, turvallisuus sekä helppokäyttöisyys ovat oleellisessa roolissa asukkaan arkipäivässä. Lukitus on tärkeä osa älykotia.

Älykäs koti alkaa jo ovelta

Älykäs koti alkaa heti ovelta älykkään lukituksen tarjoamilla mahdollisuuksilla. Ihmiset ovat turvanneet kotinsa ja omaisuutensa perinteisesti, mutta nyt mekaanisen lukituksen rinnalle on noussut monia mahdollisuuksia tarjoava älykäs lukitus. Älylukoilla on suuri rooli siirryttäessä älykkään kotiautomaation käyttöön. Yale Doorman on luotettava askel älykkääseen lukitukseen.

Helpottaa ja turvaa arkea

Yale Doorman -älylukko on luotu helpottamaan arkeasi ja tuomaan turvaa perheellesi. Voit itse valita, toimiiko ovesi lukitus avauskoodilla, kulkutunnisteella vai mobiiliapplikaatiolla. Yale ja Verisure tekevät lukostasi etäohjattavan, jotta kotisi olisi entistä paremmassa turvassa. Voit etäohjata lukkoa ja hälytysjärjestelmää samalla mobiiliapplikaatiolla.

Liittäessäsi Verisuren turvajärjestelmän osaksi Yale Doorman -älylukkoa saat käyttöösi lisäksi muita palveluita, kuten hälytyskeskusvalvonnan. Helppokäyttöiset ratkaisut ovat huomaamattomia käyttäjälleen arkipäivässä, mutta ylivertainen turvallisuustekijä mahdollisissa hätätilanteissa. Oikeilla valinnoilla onkin mahdollista luoda ennaltaehkäisevää turvallisuutta, joka puolestaan edistää huoletonta ja aktiivista elämää.

Katso videolta, miten helppoa älylukon käyttäminen on: 

Älylukko mahdollistaa huolettoman loman

Missä ikinä lomailetkin, Yale Doorman -älylukon ansiosta voit viettää lomasi huolettomasti. Nyt ei tarvitse enää pohtia, minne vara-avain talovahtia varten toimitetaan, jos hän ei ole kotona vastaanottamassa sitä juuri nyt.

Arveluttaako avaimen jättäminen esim. postilaatikkoon tai sen pudottaminen postiluukusta sisään? Ei hätää. Yale Doormanin käyttäjänä voit avata ovesi etänä tai antaa väliaikaisen avauskoodin talovahdille. Koodi voi olla voimassa vaikka vain yhden vuorokauden, ja voimassaolon jälkeen se poistuu automaattisesti käytöstä.

En vaihtaisi enää muuhun

Uuden tuotteen tai uuden toimintatavan haltuunotto on aina pieni ponnistus. Alussa voidaan jopa vähän vierastaa asiaa, mutta sopivan käyttöjakson jälkeen se tuntuu jo omalta eikä enää haluta palata entiseen.

Monipuoliset käyttöominaisuudet ovat vakuuttaneet myös Yale Doormanin käyttäjät. Miksi enää etsisit ovella avaimia taskusta tai laukun pohjalta, kun voit mennä suoraan sisään koodilla tai kulkutunnisteella? Ei enää muistuttelua kotoa lähtiessä, että ovathan avaimet varmasti mukana.

Jos kulkutunniste katoaa, ei siitä koidu turvallisuusriskiä, sillä asukas voi itse poistaa sen järjestelmästä. Helppokäyttöisyys on perusominaisuus, kun puhutaan älylukosta. Miten itse haluaisit avata kotisi oven?

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

abloy kodin turvallisuus lukitus lukko lukkorunko turvallisuus Yale Doorman älykäs lukitus


Lisää samasta aiheesta