Uponor KOTI helpottaa rakentajan urakkaa

Talo

Maksuton Uponor KOTI -palvelu helpottaa uudisrakentajan urakkaa tarjoamalla ainutlaatuisen palvelun, jonka avulla rakentaja voi hankkia laadukkaat LVI-ratkaisut ammattitaidolla asennettuina. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa

– MAINOS – Tämän artikkelin on tuottanut Suomelan yhteistyökumppani, joka vastaa artikkelin sisällöstä ja artikkeliin liittyviin kysymyksiin.

Uudisrakentajille suunnatussa maksuttomassa Uponor KOTI -rakentajan palvelussa asiakas saa asiantuntevaa neuvontaa, voi tilata LVI-suunnitelman ja jättää LVI-urakkatarjouspyynnön alueella toimiville Uponor KOTI -verkostourakoitsijoille.

”Uudessa palvelussamme asiakas voi hankkia kaikki tarvittavat LVI-järjestelmät uuteen kotiin samasta paikasta. Uponor KOTI -jälleenmyyjäverkostoon kuuluu yli 200 LVI-alan ammattilaista ja järjestelmätarjonta koostuu alan johtavien valmistajien, kuten Uponorin, Oilonin, NIBEn, Enerventin, Oraksen ja Idon tuotteista”, kertoo palvelukonseptipäällikkö Terhi Klemetti Uponorilta.

Toimiva LVI-tekniikka on tärkeä osa talon asumismukavuutta ja turvallisuutta. Siksi Uponor ei suosittele LVI-urakoiden pilkkomista usealle eri tekijälle. ”Kun urakka jakaantuu, urakkarajat helposti hämärtyvät ja jotain tärkeää saattaa jopa jäädä tekemättä”, Klemetti korostaa. ”Tästä voi koitua myös ylimääräisiä kulueriä, joihin ei ole osattu varautua.”

Uponor KOTI -verkkopalvelu palvelee netissä

UPONOR KOTI LVI-verkkopalvelu

Uponor KOTI -verkkopalvelussa voidaan omien tunnusten avulla kätevästi seurata tarjouspyyntöjen etenemistä ja vertailla saatuja tarjouksia ajasta tai paikasta riippumatta.

Henkilökohtaisen palvelun lisäksi rakentajan käytössä on kätevä verkkopalvelu, jossa omien tunnusten avulla voidaan kätevästi seurata tarjouspyyntöjen etenemistä ja vertailla saatuja tarjouksia ajasta tai paikasta riippumatta.

”Rakennusprojektin päätteeksi palveluun julkaistaan talokansio, joka sisältää mm. asennettujen Uponor-järjestelmien käyttö- ja huolto-ohjeet, LVI-suunnitelmat sekä järjestelmätodistuksen”, Klemetti kertoo. ”Järjestelmätodistuksessa on tiedot taloon valituista LVI-järjestelmistä ja niiden asentajista. Talokansio helpottaa myöhempiä huolto-toimenpiteitä ja toimii merkkinä laadukkaasta talotekniikasta. Se on myös valttikortti taloa myytäessä”, Klemetti vinkkaa.

Verkkopalvelusta löytyy myös energialaskuri, joka antaa tietoa erilaisten lämmitysvaihtoehtojen energiatarpeesta. Näin rakentaja saa tietoa siitä, millaisilla valinnoilla päästään nykyisten energiamääräysten mukaiseen E-lukuun.

Uponor KOTI – Kaikki kodin LVI-ratkaisut ammattilaisen asentamana vastuulliselta alan osaajalta.

Lisätiedot:

Uponor KOTI -verkkopalvelu >
Uponor KOTI >

Uponor KOTI

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lvi-asennus lvi-remontti lvi-suunnitelma uponor uponor koti


Kysy asiantuntijalta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: