Uudenlainen seinien sisustuslevy valmistetaan kierrätettävästä luonnonkuitukomposiitista

Talo
Kotimaisten Wall+ -sisustuslaattojen pinnassa oleva struktuuri korostaa laatan kolmiulotteisuutta. Ensimmäinen mallisto koostuu yhdeksästä modernista laattamallista.

Sisustuslaatan pinnassa on struktuuri, joka esimerkiksi trendikkäässä Tähti-kuosissa korostaa laatan kolmiulotteisuutta. Puu-neliökuosi sekä epäsymmetrisesti aaltoileva Aalto-kuosi sopivat graafisesta sisustuksesta pitävälle. Kivi-kuosin pinta puolestaan on mallinnettu suoraan Helsingin Tervasaaren kivistä.

Ekologinen uutuuslaatta on valmistettu luonnon omista raaka-aineista

Sisustuslaatat valmistetaan komposiittikuidusta
Wall+ Aalto sisustuslaatta.

Wall+ -sisustuslaatat valmistetaan komposiittikuidusta, jota yritys on kehittänyt viisi vuotta. Ainutlaatuinen materiaali on muokattavuutensa ja tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi myös ekologinen, sillä se sisältää pääosin luonnon omia raaka-aineita ja on täysin uusiokäytettävä.

Laattojen valmistaja kuuluu Green Building Council Finland -yhteisöön, joka kokoaa yhteen kestävän kehityksen osaamista Suomessa. Lisäksi yritys on saanut suomalaisen Avainlippu-merkin.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Laatat ovat vedenpitäviä, joten ne soveltuvat myös märkätiloihin tai saunaan

Wall+ tähti sisustuslaatta.

Wall+ tähti sisustuslaatta.

Sisustuslaatat on erittäin helppo asentaa, sillä materiaalia voi työstää esimerkiksi tavallisella sahalla. Laatta on myös kevyt, joten se voidaan kiinnittää seinään tarkoitukseen sopivalla liimalla. Laatat ovat kestäviä ja vedenpitäviä, joten ne soveltuvat käytettäväksi myös märkätiloissa, kuten saunassa.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Tuote- ja hintatiedot:

  • One-malliston laatat, 79-89 €/ m2, laattojen koko: 50 x 60 cm
  • One-mallisto tulee myyntiin valikoituihin K-rauta-, Kodin Terra, Värisilmä ja Rautia-liikkeisiin alkusyksyn 2013 aikana.

Lisätietoja: www.wallplus.fi

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU