TUOTEUUTUUS

Uusi akkukäyttöinen STIHL pensasleikkuri pitää puutarhan huippukunnossa

Piha
Uusi akkukäyttöinen STIHL HSA 50 -pensasleikkuri takaa vaivattoman lopputuloksen. HSA 50 on suunniteltu ergonomiseen ja tehokkaaseen puutarhanhoitoon, ja patentoitu terä antaa tarkan leikkuutuloksen. Akkukäyttöinen pensasleikkuri edistää hiljaisen ja pakokaasuttoman puutarhaympäristön luomista.

Uusi akkukäyttöinen HSA 50 -pensasleikkuri korvaa nykyisen HSA 56 -mallin antaen nopean ja helpon lopputuloksen pienellä vaivalla korkean leikkuutehonsa ja innovatiivisen muotoilunsa ansiosta. Käyttäjäystävällinen HSA 50 pitää puutarhan siistinä ja on niin hiljainen, että käytön aikana ei tarvita kuulonsuojaimia.

HSA 50 -pensasleikkuri on kehitetty helpottamaan sekä suuria että pieniä puutarhaprojekteja, kuten pensasaitojen ja pensaiden leikkaamista. Pensasleikkurissa on patentoitu pisaranmuotoinen terä, joka on edelliseen malliin verrattuna pidempi ja antaa tehokkaamman ja tarkemman lopputuloksen.

– Meille on tärkeää, että työskentely on nopeaa, sujuvaa ja turvallista. Pensasleikkurissa on esimerkiksi kärkisuoja maanpinnan tai seinien läheltä leikkaamista varten, ja turvakytkin on sijoitettu rengaskahvaan.

Pehmeä kahva on ergonomisesti suunniteltu, ja akku on sijoitettu keskelle laitetta optimaalisen tasapainon saavuttamiseksi. 2,9 kg:n painon ja alhaisen tärinätason ansiosta käytön aiheuttama rasitus on minimoitu, mikä sekä tehostaa että helpottaa puutarhanhoitoa. HSA 50 -pensasleikkurilla on pitkä käyttöikä ja varaosia on saatavilla jopa 10 vuotta laitteen valmistuksen jälkeen, joten laitteen ostaminen on turvallista.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

– Pensasaidan tai muun pensaan leikkaamisen ei tule olla työlästä ja aikaa vievää. Haluamme sen olevan nopeaa ja helppoa, ja että saat taidoistasi huolimatta hyvän lopputuloksen. Keveyden ja pitkän akunkeston ansiosta käyttäjän ei tarvitse kuluttaa aikaa ja energiaa yksinkertaisiin asioihin, sanoo Mats Gustafsson.

Tekniset tiedot

Paino*2,9 kg
Moottori / jänniteDC / 36 V
Terän pituus50 cm
Hammasväli30 mm
Käyttöaika AK 10 -akulla55 min

*Ilman akkua

MAINOS
MAINOS LOPPUU

HSA 50 on saatavana STIHL jälleenmyyjiltä syksystä 2022 alkaen.

STIHL Finland, stihl.fi

STIHL tarjoaa laitteita ja tuotteita puutarhaan, metsätalouteen ja maisemointiin. Sertifioidut jälleenmyyjät tarjoavat kuluttajille ja ammattikäyttäjille akkukäyttöisiä puutarhakoneita, kuten robottiruohonleikkureita, pensasleikkureita ja ruohonleikkureita sekä painepesureita, moottorisahoja, raivaussahoja ja älykkäitä digitaalisia ratkaisuja. STIHL on maailmanlaajuinen konserni, joka pyrkii edistämään kestävämpää tulevaisuutta, ja sen avainsanoja ovat laatu ja turvallisuus. Konsernissa on noin 20 000 työntekijää, ja liikevaihto oli 5,06 miljardia euroa vuonna 2021. Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja yritys toimii myös Norjassa, Tanskassa ja Suomessa.

MAINOS
MAINOS LOPPUU