TUOTEUUTUUS

Uusi hiiliharjaton RYOBI® ONE+ EZClean 18V:n akkupainepesuri

Piha
RYOBI® tuo vuonna 2022 markkinoille hiiliharjattoman, kevyen ja tehokkaan 18V:n ONE+™ EZClean -akkupainepesurin.

18V ONE+™ EZClean

Kolmella käyttötilalla varustettu 18V EZClean -akkupainepesuri tuottaa jopa 41 baarin paineen. Sen voi ottaa kätevästi mukaan kaikkialle ja se sopii täydellisesti kaikenlaisiin pesutarpeisiin. Lisäksi sen tehokas hiiliharjaton moottori tarjoaa kaksinkertaista tehoa edeltävään malliin verrattuna sekä 20 % suuremman puhdistusnopeuden. Hiiliharjaton EZClean on 15 % aiempaa mallia pienikokoisempi, joten se sopii erinomaisesti monenlaisiin puhdistustehtäviin.

Yhdistelmäsuutin mahdollistaa saumattoman vaihdon turbo-, 15″ – ja suihkutilan välillä. 6 metrin syöttövesiletkun ansiosta EZCleania voi käyttää missä tahansa, sillä letkun avulla akkupainepesurin voi yhdistää mihin tahansa vesilähteen, kuten ämpäriin tai järveen. Saatavana on myös eri tarkoituksiin sopivia lisävarusteita, kuten pyöräharjoja, sumuttimia ja pullosovittimia.

Jopa 8x tehokkaampi kuin puutarhaletku

Uusi ja parannettu hiiliharjaton rakenne tuottaa aiempaa mallia enemmän painetta ja on 15 % pienikokoisempi. Lisäksi nopeus on 20 % suurempi ja puhdistusteho 25 % parempi. Hiiliharjaton ONE+™ EZClean tuottaa 85 % enemmän painetta ja on siten kahdeksan kertaa tehokkaampi kuin tavallinen puutarhaletku.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

RYOBIIN voi luottaa

ONE+™-tuoteperheen uusimpana jäsenenä uudessa 18V hiiliharjattomassa EZClean-pesurissa voidaan käyttää mitä tahansa ONE+™-akkua. Samaa akkua voidaan käyttää yli 150 työkalussa, jotka kattavat kaikki tarpeet tee-se-itse-, puutarha- ja autokäytössä.

ONE+-sarja on tarjonnut laajaa, yhdellä akulla toimivaa puutarha- ja sähkötyökalujen valikoimaa jo yli 25 vuoden ajan, vuodesta 1996 alkaen. Sen ansiosta ONE+™-järjestelmä on akkukäyttöisten tee-se-itse-harrastajille suunnattujen työkalujen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa.

RYOBI®, fi.ryobitools.eu

RYOBI® on jo 50 vuoden ajan tarjonnut korkealaatuisia sähkötyökaluja houkuttelevaan hintaan. RYOBIN tuotteet on aina suunniteltu markkinoiden tarpeisiin, ja yhtiö on kehittänyt lukuisia innovatiivisia työkaluja, joissa on kaikki käyttäjien tarvitsemat ominaisuudet. RYOBIN työkalut soveltuvat sekä ammattilaisille että kotinikkareiile, niin verstaaseen kuin puutarhaankin. RYOBIN työkaluilla saat aina rahoillesi vastinetta. RYOBI, Empire sekä ammattilaistyökalut AEG ja Milwaukee ovat Techtronic Industriesin tuotemerkkejä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU