MAINOS

Uusi ilme kylpyhuoneeseen

Kylpyhuone

Suomalaisia kylpyhuonesisustajia miellyttää ajattoman tyylikkäät kylpyhuonekalusteet ja spa-tunnelman luominen. Unelmien kylpyhuoneessa viihdytään ja rentoudutaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Uusi ilme kylpyhuoneeseen

Suomalaisia kylpyhuonesisustajia miellyttää ajattoman tyylikkäät kylpyhuonekalusteet ja spa-tunnelman luominen. Unelmien kylpyhuoneessa viihdytään ja rentoudutaan.

Kylpyhuoneet usein noudattelevat kodin muuta yleisilmettä ja niiden viihtyvyyteen, toimivuuteen ja ylellisyyteen ollaan valmiita panostamaan. Viihtyvyyttä luodaan valaistuksella, toimivuuden kannalta säilytyskalusteet ovat ratkaisevassa asemassa ja ylellisyyttä tuovat tekniset ratkaisut sekä persoonalliset yksityiskohdat.

Koska kylpyhuoneen uudistaminen on poikkeuksetta kallis ja raskas remontti, moni valitsee ajattomia värejä ja muotoilultaan aikaa kestäviä kalusteita. Kylpyhuonetrendit vaihtuvat muutaman vuoden välein ja tällä hetkellä erilaisten materiaalien yhdisteleminen sekä saunassa että pesutiloissa on muodikasta. Materiaaleista suosittu on erityisesti lasi ja sitä käytetään tuomaan avaruutta tilaan. Valkoisen, harmaan ja ruskean lisäksi petroolinsininen on tämän hetken trendiväri. Myös ekologisuus kiinnostaa kylpyhuonekalustajia ja moni haluaakin tietää materiaalien alkuperän.

Joka-tarpeeseen_Smartia-lasiseina

Tyylikäs lasiseinä saunaan

Lasiseinän avulla yhdistät saunan ja kylpyhuoneen. Laadukas Vihta-lasiseinä on saatavilla mittatilaustyönä. Lasin värivaihtoehdot: kirkas, harmaa, pronssi, satiini ja musta.

Smartia Oywww.smartia.fi

Joka-tarpeeseen_Cariitti-led-valot

Tunnelmaa led-valaisimilla

Uudenlaiset verkkojänniteled-valaisimet on helppo asentaa sekä uudiskohteeseen että vanhojen valaisimien tilalle. Valaisimet kytketään suoraan verkkojännitteeseen eivätkä ne tarvitse erillisiä virtalähteitä. Valaisimia voi himmentää triac-säätimellä.

Cariitti Oywww.cariitti.com

Joka-tarpeeseen_Sanka-Aspen-Solvik-kalustesarja

Klassista muotoilua

Hurmaava Aspen Solvik –kalustesarja on saanut vaikutteita New England –tyylisuunnasta. Tilavat ala- ja seinäkaapit sekä istuinpenkki säilytyslaatikolla tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Kuvan kalusteet yhteensä 5 002 euroa.

Sanka Oywww.sanka.fi

Joka-tarpeeseen_Noro-Sand-amme

Rentouttaviin hetkiin

Tumma ja tyylikäs Sand on tukeva amme, joka on valmistettu valumarmorista. Amme sisältää kromatun postosarjan ja säätöjalat. Mitat 1585 x 718 x 650 mm. Hinta 2 395 euroa.

Noro Scandinaviawww.noro.se/fi

Joka-tarpeeseen_Svedbergs-Forma-kalustesarja

Muuneltava kalustesarja

Svedbergs Forma –mallisto edustaa yksilöllisyyttä ja valinnanvapautta. Formasta voi valita mieleisen tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, levyydet, syvyydet ja muut yksityiskohdat.

Svedbergs Oy Abwww.svedbergs.fi

Joka-tarpeeseen_K-rauta-Cello-Serge-Italy-kalustesarja

Aikaa kestävä vaihtoehto

Ajattoman tyylikäs Cellon Serge Italy 85 on näppärän kokoinen kalustesarja, joka kätkee sisällensä niin purkit ja purnukat kuin tekstiilitkin. Peilikaapin päällä on valolippa.

K-rautawww.k-rauta.fi

Joka-tarpeeseen_Finnmirror-Slim-kalustesarja

Kompaktinkokoinen kalustesarja

Trendikkään Slim-malliston allaskaapit ja allaslaatikostot sopivat syvyytensä ansiosta kylpyhuoneisiin, jossa tila on rajallinen. Kaapin sisäpuolella on täyskorkea peili. Kuvan kalusteet yhteensä 2 151 euroa.

Finnmirrorwww.finnmirror.fi

Joka-tarpeeseen_Ido-Seven-D-kalustesarja

Kalusteet kahdelle käyttäjälle

Modernissa IDO Seven D –sarjassa on tilat kahdelle käyttäjälle ja erilliset liikuteltavat laatikostot. Peilikaapissa on loisteputkivalaisin, jonka valo jäljittelee päivänvaloa. Kuvan kalusteet yhteensä 2 471 euroa.

IDO Kylpyhuone Oywww.ido.fi

Joka-tarpeeseen_Kylpyhuonemarket-infrapunasauna

Monitoiminen infrapunasauna

Miellyttävä infrapunasauna tarjoaa hyvää oloa ja vireyttä arkeen. Laadukkaassa Elegant 61:ssa on muun muassa led-kattosuihku, käsisuhku, selkähieronta ja 3kw höyrysauna. Kosketuspaneelissa radio ja CD- sekä MP3-liitännät. Hinta 2 490 euroa.

Kylpyhuonemarketwww.kylpyhuonemarket.fi

Teksti: Anni Hämäläinen, kuvat: valmistajat

Lue myös:

Katso viisi vinkkiä kylpyhuoneremonttiin >

Muistatko vielä 1970-luvun kylpyhuoneet? >

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Ei liitettyjä avainsanoja.