MAINOS

Pääkirjoitus 1.13: Uusi koti – terveiset muuttoruljanssin keskeltä

Sisustus

Muuttoon on vielä tovi, ja nyt on aika suunnitella remonttia. Aion maalata ainakin seinät ja hankkia uusia huonekaluja.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Etsin uutta asuntoa pitkään. Elämäni rytmittyi työn ja asuntonäyttöjen välille. Kävin katsomassa useita erilaisia asuntoja maantieteellisestikin isolla säteellä. Ja mihin päädyin: naapuritaloon. Eikö ole merkillistä?

Perustelin ostopäätöstä järkisyillä kuten hinnalla ja sijainnilla, mutta ollakseni ihan rehellinen, päätös syntyi tunteella. Ihastuin kylpyhuoneessa olevaan ammeeseen, omaan pihaan ja siellä kasvavaan päärynäpuuhun.

Nyt on aika suunnitella remonttia

Olen onnellinen uudesta kodistani, mutta minua jännittää tämä muutos. Miten onnistun tekemään asunnosta kodin? Tuleeko kodin tuntu heti vai vasta hetken kuluttua? Mitä jos se ei tule ollenkaan? Toisaalta näen jo mielessäni, miten päärynäpuu keväällä puhkeaa kukkaan tai miten rentoudun ihanassa ammeessani.

Vaikka muuttoon on vielä tovi, nyt on aika suunnitella remonttia. Maalaan ainakin seinät ja hankin uusia huonekaluja. Lisäksi pitäisi löytää näppärä tilanjakaja sekä ratkaista tavaroiden mahtumisongelma. Lopputuloksena on toivottavasti kaunis, valoisa ja omannäköinen koti.

Kodikasta talven jatkoa!

Silja Vesterinen
päätoimittaja

PS. Testasimme akkutoimiset moottorisahat yhteistyössä Tee itse-lehden kanssa.
Katso akkumoottorisahatestin tulokset >

PPS: Huuda upeita tuotteita: huutokauppa.suomela.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

asunnon vaihto muutto sisustusremontti