Uusi mobiilisovellus kertoo ensiapuohjeet ja verenluovutuspaikat

Sisustus
Punaisen Ristin uuden mobiilipalvelun avulla voi tarkistaa ensiapuohjeet, etsiä verenluovutuspaikkoja ja tehdä lahjoituksia. Sovellusta on ladattu jo noin 10 000 mobiililaitteeseen. Tutustu ja lataa!

Mobiilipalvelusta löytyvät ajantasaiset ensiapuohjeet, jotka tulevat nyt saataville kätevästi omaan puhelimeen. Mukana ovat ohjeet onnettomuuksien, tapaturmien ja sairauskohtausten varalle.

Vaikka sovellus ei korvaa ensiapukurssia, kannattaa se ladata omana puhelimeen opiksi ja muistin tueksi. Taskussa on aina nopea ja helppokäyttöinen ensiapuopas. Sovelluksesta saa myös tiedot tulossa olevista ensiapukursseista.

Sovellus palvelee myös verenluovuttajaa

Palvelussa voi merkitä puhelimen muistiin omat luovutustiedot ja tilata muistutuksen seuraavasta mahdollisesta luovutuspäivästä. Käyttäjä voi myös tarkistaa ajantasaisen veriryhmäkohtaisen veritilanteen sekä tarkistaa testin avulla voiko hän luovuttaa verta. Lisäksi palvelu näyttää karttoineen lähimmät veripalvelutoimistot ja verenluovutustilaisuudet. Oman paikkakunnan seuraavasta verenluovutustilaisuudesta voi myös tilata itselleen muistutuksen.

Voit myös seurata SPR:n uutisia ja tehdä lahjoituksia

Sovelluksen kautta voi myös tehdä lahjoituksia Suomen Punaisen Ristin katastrofirahastoon. Käyttäjä voi kätevästi tehdä puhelimellaan kertalahjoituksen tai ryhtyä kuukausilahjoittajaksi. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskun yhteydessä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Lisäksi sovelluksen avulla voi seurata Punaisen Ristin ja Veripalvelun uutisia ja Facebook-päivityksiä.

Lataa maksuton ensiapusovellus täällä

Ensiapu mobiilisovellus Punainen Risti
Vaikka sovellus ei korvaa ensiapukurssia, kannattaa se ladata omana puhelimeen opiksi ja muistin tueksi.

Mobiilipalvelu on saatavilla maksutta sovelluskaupoista. Sen lataaminen on käyttäjille maksutonta. Palvelun on toteuttanut espoolainen mobiilipalveluiden ja -sovellusten kehittäjä Mobile Means Oy.

Lataa sovellus Android-puhelimeen:

MAINOS
MAINOS LOPPUU

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mobilemeans.spr&hl=fi

Lataa sovellus iPadiin tai iPhoneen:

https://itunes.apple.com/fi/app/punainen-risti/id698951164?l=fi&mt=8

Lataa sovellus Windows-puhelimeen:

MAINOS
MAINOS LOPPUU

http://www.windowsphone.com/fi-fi/store/app/punainen-risti/b95a2e0f-1b9e-403c-95ae-58742cdc2e1a

Uusi palvelu on lyhyessä ajassa otettu hyvin vastaan. Sitä on parin viikon aikana ladattu sovelluskaupoista jo noin 10 000 laitteeseen.

Lisätietoja: www.punainenristi.fi

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU